I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


2021 m. kovo mėnesio informaciniai verslo ir švietimo bendruomenės susitikimai nuotoliniu būdu

2021-03-03

Tęsiame informacinių susitikimų nuotoliniu būdu švietimo bendruomenei ciklą. Susitikimuose verslo įmonės pristato ugdymui skirtas naujoves, skaitmenines mokymo priemones ir mokymo metodikas.

Norinčius dalyvauti kviečiame registruotis. Dalyviams, užpildžiusiems registracijos anketą, prisijungimo adresas atsiunčiamas el. paštu, likus dienai iki renginio pradžios.

 

Pateikiame 2021 m. kovo mėnesio informacinių susitikimų nuotoliniu būdu grafiką:

 

2021 m. kovo 3 d. 15.3017.00 val.

Hibridinis mokymasis su „BricQ Motion“, UAB „Baltic Orbis“

LEGO® „Education BricQ Motion“ 1–8 klasių mokinius įtraukia tyrinėti fizinių mokslų sporto kontekste. „BricQ Motion“ padeda stiprinti jėgų, judesio ir sąveikos suvokimą, suteikdamas lengvą praktinę mokymosi patirtį nenaudojant technologijų. „BricQ Motion“ serija suskirstyta į „Essential“ ir „Prime“ rinkinius. „Essential“ – skirtas pradinėms klasėms, o „Prime“ rinkinio programa apima sudėtingesnes užduotis ir mokymosi sąvokas, todėl skirta 5–8 klasių mokiniams.

Pažinčiai su STEAM (gamtos mokslų, technologijų, inžinerijos, meno ir matematikos taikymas) siūloma tarptautinius mokslo standartus atitinkanti mokymosi programa, kuri apima įtraukiančius vaizdo įrašus, mokinių ataskaitas, pamokų planus, mokytojų vaizdo įrašus, vertinimo kriterijus ir matematikos bei kalbos temų pratęsimus. Žaismingas ir patrauklus STEAM mokymasis gali vykti bet kur! Mokymąsi klasėje perkelkite į namus naudodamiesi asmeniniu mokymosi rinkiniu.

Galingas „LEGO Education“ klasės komplektas – asmeninis mokymosi rinkinys – suteikia galimybę pedagogams tęsti STEAM mokymo programas, užtikrinant gerus mokymosi rezultatus hibridinėje mokymosi aplinkoje.

Kviečiame dalyvauti susitikime „Hibridinis mokymasis su „BricQ Motion“, kuris vyks 2021 m. kovo 3 d. 15.30–17.00 val., nuotoliniu būdu.

Registruotis

 

2021 m. kovo 10 d. 15.3017.00 val.

MERGE EDU, VšĮ „Eduplius“ (www.misijasteam.lt)

MERGE EDU – tai sąveikioji mokymo(si) platforma, kurioje pasitelkiami virtualios ir papildančiosios realybės sprendimai (VR / AR). Skaitmeninis turinys skirtas STEAM ugdymui klasėje ir namuose. Daugiau nei 1 000 AR objektų ir daugiau nei 100 užsiėmimų planų. Suderinamumas su bendradarbiavimo ir komunikavimo platforma „Microsoft Teams“, modeliavimo programa „Tinkercad“, grafikos ir modeliavimo programa „Paint 3D“. Naudojant specialiai „Merge Edu“ platformai sukurtą kubą mokiniams suteikiama galimybė tyrinėti Saulės sistemą, fosilijas ir senovinius artefaktus, DNR molekulę, žmogaus kūną, vandenynus ir kt. – tiesiog savo delne. Apie tai, susitikimo, kuris vyks 2021 m. kovo 10 d. 15.30–17.00 val., metu mokytojams ir papasakos VšĮ „Eduplius“ (www.misijasteam.lt) atstovai.

Daugiau informacijos: www.mergeedu.com.

Registruotis

 

2021 m. kovo 17 d. 15.3017.00 val.

Interaktyvi istorijos kūrimo priemonė, MB „Molbertas“

Lietuvoje sukurtas sąveikusis istorijos kūrimo metodas, skirtas 9–12 klasių mokiniams. Žaidimo dalyviai persikelia į laukinių vakarų aplinką, o ten, gaudami užuominas, tyrinėdami maketą, priimdami sprendimus, siekia bendro tikslo. Tik dalyvių bendradarbiavimas ir pasirinkimai lemia istorijos baigtį ir pasiektą rezultatą. Žaidimas leidžia mokytis dirbant komandoje (kiekvienas komandos narys svarbus, nes kiekviena istorijos detalė gali turėti lemiamą reikšmę); įtraukia smalsauti, nes mokomasi kuriant ir keičiant istoriją (naratyvinis mokymas); ugdo XXI a. įgūdžius (bendradarbiavimą, kritinį mąstymą, kūrybiškumą, empatiją ir t. t.); leidžia pažinti ir suprasti žmonių santykius, suteikia galimybę spręsti konfliktus.

Kviečiame dalyvauti susitikime „Interaktyvi istorijos kūrimo priemonė“, kuris vyks 2021 m. kovo 17 d. 15.30–17.00 val., nuotoliniu būdu.

Daugiau informacijos: https://www.wildwestcircus.games/zaisk-lietuvoje.

Registruotis

 

Rita Baškienė

Nacionalinės švietimo agentūros

Ugdymo turinio departamento

Mokymo priemonių sklaidos skyriaus metodininkė

El. p. rita.baskiene@nsa.smm.lt

Skip to content