I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Kviečiame į viešąją konsultaciją „Mokyklų veiklos įsivertinimo ir pažangos duomenys ir duomenimis grįstas mokyklos veiklos planavimas“

2021-06-22

Mokyklų veiklos plėtros skyrius kviečia šių metų birželio 30 d. 14 val. mokyklų direktorius, mokyklų direktorių pavaduotojus ugdymui, įsivertinimo grupių narius ir kitus besidominčius į mokyklų veiklos kokybės įsivertinimo ir pažangos apibendrintų duomenų pristatymą. Mokyklos veiklos kokybės įsivertinimo duomenis mokyklos kasmet pateikia Nacionalinei švietimo agentūrai, pildydamos įsivertinimo ir pažangos anketą.

Viešosios konsultacijos antrojoje dalyje bus pristatoma mokyklų pažangos aprašymų analizė (https://www.nsa.smm.lt/wp-content/uploads/2020/07/Pazangos-samprata-mokyklose.pdf).

Viešosios konsultacijos trečioji dalis skiriama mokyklos veiklos planavimui, naudojant mokyklos turimus duomenis. Bus prisiminta ir nagrinėjama, kaip išsikelti plano tikslą, suplanuoti veiklas, numatyti planuojamos veiklos kiekybinius ir kokybinius rodiklius, akcentuojama, kas yra pagrindiniai mokyklos veiklos rezultatai.

Numatoma renginio trukmė – apie 1 val. 30 min. Programa

Kviečiame registruotis į viešąją konsultaciją iki birželio 29 d. 12 val. NUORODA REGISTRACIJAI

Informuojame, kad renginys bus įrašomas.

 

Edita Gailiūtė
Nacionalinės švietimo agentūros
Švietimo pagalbos departamento
Mokyklų veiklos plėtros skyriaus metodininkė
El. p. Edita.Gailiute@nsa.smm.lt

Skip to content