I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


NŠA tęsia verslo ir švietimo bendruomenės susitikimus

2021-11-09

Tęsiame informacinių susitikimų ciklą, skirtą švietimo bendruomenei. Susitikimuose verslo įmonės nuotoliniu būdu pristato ugdymui skirtas naujoves, skaitmenines mokymo priemones ir mokymo metodikas.

Norinčiuosius dalyvauti kviečiame registruotis. Dalyviams, užpildžiusiems registracijos anketą, prisijungimo nuoroda bus išsiųsta el. paštu, likus dienai iki renginio pradžios.

Pateikiame 2021 m. lapkričio mėnesio informacinių susitikimų nuotoliniu būdu grafiką.

 

2021 m. lapkričio 10 d. 15.3017.00 val.

Edukacinė platforma „Kūrybingumo mokykla“ ir „Kūrybingumo ambasadorių“ kursas mokytojams, VšĮ „Kūrybiška edukacija“

Susitikimo metu išgirsite apie platformą www.kurybingumomokykla.lt, kurioje pateikiama daug įvairaus nemokamo edukacinio turinio, kurį galima naudoti savo pamokose: tai ir per kelerius metus sukurta medžiaga apie kūrybingumo ugdymą mokantis atskirų dalykų, ir meno populiarinimo projektas „Menininkai kaip mokslininkai“, ir naujausia kūrėjų medžiaga apie Suomijoje taikomą modernų mokymosi metodą – fenomenais grįstą ugdymą. Taip pat yra parengtų nemokamų leidinių pradinių bei vyresnių klasių mokytojams su kūrybingų pamokų idėjomis.

„Kūrybingumo ambasadoriai“ – tai kursas mokytojams, siekiantiems įgyti žinių, kaip kūrybingą mąstymą pritaikyti dirbant su moksleiviais. Kursą veda „Kūrybingumo mokyklos“ įkūrėjai – komunikacijos specialistas Tomas Ramanauskas ir Vilniaus universiteto Filosofijos instituto profesorius Kristupas Sabolius.

Registruotis

 

2021 m. lapkričio 11 d. 15.3017.00 val.

LEGO® mokymosi sistema papildyta naujiena pradinukams – „SPIKE Essential“, UAB „Baltic Orbis“

Skatinkite pradinių klasių mokinių įsitraukimą į STEAM mokymąsi, žaismingai spręsdami problemas, paruošdami juos būti atkakliais, nepriklausomais mąstytojais.

LEGO® mokymosi sistemos dalis „SPIKE Essential“ įtraukia mokinius į praktinį STEAM koncepcijų tyrimą ir prisideda prie raštingumo, matematikos ugdymo ir socialinio bei emocinio vystymosi. Su švietimo standartais suderintuose mokymosi kursuose aptariamos kasdienės temos, naudojamos minifigūrėlės su skirtingomis asmenybėmis ir pažįstami LEGO® konstravimo elementai, kad mokiniai mokytųsi spręsti problemas kurdami pasakojimus ir istorijas. Pagalbinė medžiaga ir įvairių kompetencijų ugdymu pagrįstos profesinio tobulėjimo galimybės leidžia mokytojams lengvai pradėti ir pereiti iš vieno mokymosi kurso į kitą.

Išplėskite mokymosi galimybes su LEGO® „Education BricQ Motion Essential“. Rinkinys 1–5 klasių mokinius įtraukia į fizinių mokslų tyrinėjimą sporto kontekste. „BricQ Motion“ padeda stiprinti jėgų, judesio ir sąveikos supratimą, suteikdamas lengvą praktinę mokymosi patirtį, nenaudojant technologijų.

Apie visa tai susitikimo metu mokytojams papasakos UAB „Baltic Orbis“ atstovai.

Registruotis

 

2021 m. lapkričio 17 d. 15.3017.00 val.

Inovatyvios naujienos ir hibridiniai sprendimai, UAB „Officeday“

Susitikimo metu UAB „Officeday“ profesionalų komanda Jus supažindins su aktualiausiais ir svarbiausiais šių dienų sprendimais.

  1. Hibridinis mokymas – jau tapęs kasdieniu kiekvienos mokyklos veiklos modeliu. Susitikimo metu bus pristatyti ir pademonstruoti aukščiausios kokybės vaizdo ir garso įrankiai „Newline“, kurie mokytojams padės palaikyti tiesioginį ryšį pamokų metu su mokiniais tiek namuose, tiek klasėje.
  2. Gamtos mokslų edukacinės sistemos bei programavimas ir robotika. Susipažinsite su išskirtine „Altay“ edukacine sistema, kuri suteikia mokytojams viską, ko reikia, kad fizikos bei chemijos dėstymas taptų inovatyvus, įtraukiantis ir suprantamas. Taip pat pristatysime „Robobloq“ edukacinius robotus, kurie lavina vaikų kūrybiškumą, bendradarbiavimą ir loginį mąstymą.
  3. NAUJIENOS. „Tapirx“ – klasių ir salių rezervacijos sistema, kuri padės planuoti užimtumą, bei saugus ir itin paprastas spausdinimo su kortelėmis būdas.

Registruotis

 

2021 m. lapkričio 24 d. 15.3017.00 val.

Fast ForWord, Mokymosi ypatumų centras „Labirintas“, MB

„Fast ForWord“ – tai kompiuteriniai pratimai, sukurti JAV įmonės „Scientific Learning“, kurių veiksmingumas yra įrodytas psichologiniais ir neurologiniais moksliniais tyrimais. Naujomis psichologijos ir neuromokslo žiniomis paremti mokymosi metodai kartu su naujausiomis technologijomis yra lyderiai, siekiant pagerinti vaiko, turinčio mokymosi ir skaitymo sutrikimų, tokių kaip disleksija ar disgrafija, gyvenimo kokybę.

Ši programa individualiai prisitaiko prie vaiko gebėjimų ir parenka tinkamiausius pratimus bei jų sudėtingumo lygius. „Fast ForWord“ teikia nuolatinį grįžtamąjį ryšį apie vaiko pasiekimus ir pokyčius. Užduotys ir pratimai yra pateikiami vaikui patrauklia žaidimų forma, kurie motyvuoja jį aktyviai įsitraukti ir dalyvauti.

Šių kompiuterinių pratimų dėka ugdomi kalbos bei skaitymo įgūdžiai, kurie yra būtini vaiko akademinei sėkmei; stiprėja dėmesio koncentracija; gerėja informacijos priėmimas ir apdorojimas; stiprėja trumpalaikė atmintis; greitėja kalbos apdorojimo greitis; gerėja kelių informacijos vienetų apdorojimas vienu metu; auga vaiko motyvacija mokytis; gerėja mokymosi rezultatai.

Kviečiame dalyvauti susitikime.

Registruotis

 

Daugiau informacijos: el. p. rita.baskiene@nsa.smm.lt

 

Skip to content