I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Metodinė diena lietuvių kalbos ir literatūros pagrindinio ugdymo mokytojams

2019-11-15

Lietuvos Respublikos švietimo, mokslo ir sporto ministerija ir Nacionalinė švietimo agentūra 2019 m. lapkričio ir gruodžio mėnesiais kviečia Vilniaus ir Klaipėdos apskričių, Visagino savivaldybės ir Ignalinos bei Zarasų rajonų lietuvių kalbos ir literatūros pagrindinio ugdymo mokytojus į metodinę dieną „Mokinių raštingumo gebėjimų ugdymas: kūrybinės dirbtuvės su mokytojais praktikais“.

Tikslas – stiprinti lietuvių kalbos ir literatūros mokytojų kompetencijas, būtinas Lietuvių kalbos ir literatūros pagrindinio ugdymo bendrojoje  programoje akcentuojamiems mokinių raštingumo gebėjimams ugdyti.

Renginiai vyks:

  • lapkričio 28 d. Vilniaus kolegijoje (Studentų g. 39A, Vilnius) Vilniaus ir Klaipėdos apskričių (įskaitant ir Vilniaus rajono bei Vilniaus miesto ugdymo įstaigų) mokyklų lietuvių kalbos ir literatūros pagrindinio ugdymo mokytojams. Registruotis.
  • gruodžio 3 d. Šalčininkų „Santarvės“ gimnazijoje (Vytauto g. 35, Šalčininkai) Šalčininkų rajono mokyklų lietuvių kalbos ir literatūros pagrindinio ugdymo mokytojams. Registruotis.
  • gruodžio 5 d. Visagino „Verdenės“ gimnazijoje (Taikos pr. 21, Visaginas) Visagino savivaldybės, Ignalinos ir Zarasų rajonų mokyklų lietuvių kalbos ir literatūros pagrindinio ugdymo mokytojams. Registruotis.

Visų renginių pradžia – 12.00 val. Dalyvių registracija vyks nuo 11.30 val.

Maloniai kviečiame dalyvauti ir registruotis informacinėje sistemoje „Ugdymo sodas“.

Renginiai nemokami. Dalyviai gaus pažymas.

Nacionalinė švietimo agentūra kelionės išlaidų neapmoka.

Raštas kvietimas

Meilė Čeponienė
Nacionalinės švietimo agentūros
Švietimo pagalbos departamento
Kvalifikacijos tobulinimo skyriaus metodininkė
El. p. meile.ceponiene@upc.smm.lt

 

Skip to content