I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Kviečiame dalyvauti konferencijoje „Inovatyvus ir kūrybiškas prancūzų kalbos mokymas – švietimo ateities sėkmės garantas“

2019-11-14

Pirmą kartą minint Tarptautinę prancūzų kalbos mokytojų dieną, prancūzų kalbos ir kitų (nekalbinių) dalykų mokytojai, esami ir būsimi QF (Qualité francophone) ženklo programos nariai, frankofoniją puoselėjančių Lietuvos ugdymo institucijų atstovai ir visi kiti, besidomintys šiuolaikišku prancūzų kalbos mokymu, kviečiami dalyvauti konferencijoje ,,Inovatyvus ir kūrybiškas prancūzų kalbos mokymas – švietimo ateities sėkmės garantas“.

Konferenciją organizuoja Nacionalinė švietimo agentūra kartu su Lietuvos prancūzų kalbos mokytojų ir dėstytojų asociacija. Konferencija vyks 2019 m. lapkričio 29–30 d. VDU Švietimo akademijoje (T. Ševčenkos g. 31, Vilnius).

Renginyje pranešimus skaitys ir pristatys organizuojamas veiklas savo šalyse lektoriai iš Lietuvos, Prancūzijos, prancūzų kalbos mokytojų asociacijų atstovai iš Lenkijos, Čekijos, Latvijos bei Estijos, mokytojai dalinsis gerąja patirtimi. Konferencija vyks prancūzų kalba.

Registracija į konferenciją vyks iki lapkričio 22 dienos: https://forms.gle/4aDcuCiL8W8fBZsQ6
Užsiregistravusiems konferencijos dalyviams bus išduodamos Nacionalinės švietimo agentūros pažymos. Konferencijos programa bus skelbiama lapkričio 26 d.

Pastaba: organizatoriai pasirūpins nakvynės Vilniuje galimybe dalyviams iš kitų miestų. Taip pat norime atkreipti dėmesį, kad nakvynės išlaidas apmoka į konferenciją siunčianti švietimo įstaiga arba pats konferencijos dalyvis.

Roma Sausaitienė
Nacionalinės švietimo agentūros
Švietimo pagalbos departamento
Kvalifikacijos tobulinimo skyriaus metodininkė
El. p. roma.sausaitiene@upc.smm.lt

Skip to content