I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Kviečiame į tyrimo apie vaiko individualios pažangos vertinimo situaciją ir kaitą Lietuvoje pristatymą

2019-12-06

2019 m. gruodžio 13 d. (penktadienį) 13 val. Švietimo, mokslo ir sporto ministerijos Kolegijų salėje (A. Volano g. 2, Vilnius) bus pristatytas Švietimo, mokslo ir sporto ministerijos užsakymu atliktas tyrimas apie vaiko individualios pažangos vertinimo situaciją ir kaitą Lietuvoje lyginant dvejų (2016 m. ir 2018 m.) metų Nacionalinės mokyklų vertinimo agentūros pateiktus mokyklų įsivertinimo duomenis.

Tyrimą atliko UAB „Eurointegracijos projektai“ tyrėjų jungtinė grupė:

  1. dr. Tomas Butvilas, Mykolo Romerio universitetas, „Eurointegracijos projektai“ ekspertas, projekto vadovas;
  2. Aldona Augustinienė, Kauno technologijos universiteto Socialinių, humanitarinių mokslų ir menų fakultetas, Edukacinių tyrimų mokslo grupė;
  3. Irina Klizienė, Kauno technologijos universiteto Socialinių, humanitarinių mokslų ir menų fakultetas, Edukacinių tyrimų mokslo grupė;
  4. Ginas Čižauskas, Kauno technologijos universiteto Mechanikos inžinerijos ir dizaino fakultetas, Mechanikos inžinerijos katedra.

Mokslininkai atliko pateiktų 2016 ir 2018 metų Lietuvos bendrojo ugdymo mokyklų veiklos įsivertinimo duomenų  kiekybinę ir kokybinę analizę, parengė ir pateiks kiekybinio ir kokybinio tyrimo ataskaitą. Remiantis tyrimo išvadomis ir rekomendacijomis parengta keturių modulių kvalifikacijos tobulinimo programa. Numatoma dviejų valandų trukmė.

Kviečiame į tyrimo pristatymą. Registracija

Albina Vilimienė
Nacionalinės švietimo agentūros
Švietimo pagalbos departamento
Mokyklų veiklos įsivertinimo ir tobulinimo skyriaus vedėja
El. p. albina.vilimiene@upc.smm.lt

Skip to content