I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


„Mokytojo TV“ kviečia dalyvauti tiesioginėje laidoje „Kodėl mokytojų reikia kaip saugesnio interneto ambasadorių“

2020-03-09

Š. m. kovo 12 d. (ketvirtadienį) 15.00–15.45 val. „Mokytojo TV“ kviečia dalyvauti tiesioginėje vaizdo transliacijoje „Kodėl mokytojų reikia kaip saugesnio interneto ambasadorių“.

Transliacijoje kviečiami dalyvauti įvairių dalykų mokytojai, jau esantys saugesnio interneto ambasadoriais ir dar tik norintys jais tapti.

Transliacijos tikslas – pristatyti aktualijas saugesnio interneto ambasadoriams, pasidalyti gerosiomis praktikomis, kurios skatina mokinius saugiai elgtis internete, prireikus padeda rasti pagalbą. Diskutuosime ir gilinsimės į tai, kokios naujos grėsmės atsiranda internete. Kalbėsime ir apie tai, su kokiais iššūkiais susiduria ambasadoriai, mokytojai, kokios pagalbos jiems dar reikėtų.

Per transliaciją bus galima tiesiogiai užduoti klausimus, pateikti savo nuomonę. Klausimus taip pat galima iš anksto siųsti Giedrei Čiapienei el. paštu giedre.ciapiene@nsa.smm.lt arba užduoti tel. (8 5) 277 2194.

Dėmesio! Kviečiame naudotis prisijungimo instrukcija. Interneto naršyklėje turi būti įdiegtas ir įgalintas „Adobe Flash Player“ įskiepis. Rekomenduojame naudoti „Internet Explorer“ naršyklę. Techniniais prisijungimo prie transliacijos klausimais prašome kreiptis į Aurimą Pečkį, tel. (8 5) 277 7690, el. p. Aurimas.Peckys@upc.smm.lt.

Živilė Gapšienė
Nacionalinės švietimo agentūros
Ugdymo turinio departamento
Ugdymo turinio sklaidos skyriaus metodininkė
El. p. zivile.gapsiene@nsa.smm.lt

Skip to content