I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


„Mokytojo TV“ kviečia dalyvauti tiesioginėje laidoje „Sėkmingos mokyklų patirtys integruojant mokinius, atvykusius iš užsienio“

2020-03-12

Dėmesio! Kovo 18 dieną planuota laida neįvyks, perkeliama vėlesniam laikotarpiui, tiksli data bus paskelbta, atsiprašome už nepatogumus.

Š. m. kovo 18 d. (trečiadienį) 14.00–14.30 val. „Mokytojo TV“ kviečia dalyvauti tiesioginėje vaizdo transliacijoje „Sėkmingos mokyklų patirtys integruojant mokinius, atvykusius iš užsienio“.

Transliacijoje kviečiami dalyvauti bendrojo ugdymo mokyklų vadovai, mokytojai, švietimo pagalbos specialistai, klasių vadovai, tėvai ir visi, besidomintys iš kitų šalių atvykusių ir sugrįžusių mokinių sėkminga integracija mokykloje.

Transliacijos tikslas – pristatyti sėkmingas mokyklų patirtis dirbant su atvykusiais ir sugrįžusiais iš užsienio į Lietuvą mokiniais.

Per transliaciją bus galima tiesiogiai užduoti klausimus, pateikti savo nuomonę. Klausimus taip pat galima iš anksto siųsti Dianai Verbiejienei el. paštu diana.verbiejiene@nsa.smm.lt.

Dėmesio! Kviečiame naudotis prisijungimo instrukcija. Interneto naršyklėje turi būti įdiegtas ir įgalintas „Adobe Flash Player“ įskiepis. Rekomenduojame naudoti „Internet Explorer“ naršyklę. Techniniais prisijungimo prie transliacijos klausimais prašome kreiptis į Aurimą Pečkį, tel. (8 5) 277 7690, el. p. Aurimas.Peckys@nsa.smm.lt.

Živilė Gapšienė
Nacionalinės švietimo agentūros
Ugdymo turinio departamento
Ugdymo turinio sklaidos skyriaus metodininkė
El. p. zivile.gapsiene@nsa.smm.lt

Skip to content