I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


„Mokytojo TV“ kviečia susipažinti su aktualia vaizdo medžiaga nuotolinio mokymo(si) tema

2020-04-09

„Mokytojo TV“  kviečia žiūrėti šiuo metu itin aktualius vaizdo įrašus nuotolinio mokymo(si) tema.

„Mokytojo TV“ interneto svetainėje rasite Nacionalinės švietimo agentūros metodininkų vykdytų virtualių konsultacijų vaizdo medžiagą įvairių dalykų mokytojams, švietimo pagalbos specialistams,  švietimo centrų ir švietimo pagalbos tarnybų gerosios patirties sklaidos vaizdo medžiagą, taip pat  edukacinių vaizdo įrašų, kaip naudotis įvairiomis nuotolinio mokymosi aplinkomis ir visiems prieinamais paprastaisiais įrankiais.

Psichologinėse rekomendacijose mokyklų darbuotojams pateikiama keletas svarbesnių patarimų, kaip padėti sau ir kitiems krizės situacijoje: kaip atsirinkti informaciją, sumažinti patiriamą stresą, dirbti nuotoliniu būdu iš namų.

Kviečiame žiūrėti ir kitų švietimo bendruomenės dalyvių parengtus vaizdo įrašus:

„Mokytojo TV“ interneto svetainėje  visiems vaizdo įrašams priskirti reikšminiai žodžiai. Reikiamus vaizdo įrašus galima rinktis pagal mokomąjį dalyką, atsižvelgiant į tikslinę auditoriją.

Dėkojame visiems, kurie mielai dalijasi savo patirtimi! Jeigu norėtumėte pasidalyti turimais vaizdo medžiagos ištekliais, parašykite el. paštu  mokytojotv@nsa.smm.lt.

Živilė Gapšienė
Nacionalinės švietimo agentūros
Ugdymo turinio departamento
Ugdymo turinio sklaidos skyriaus metodininkė
El. p. zivile.gapsiene@nsa.smm.lt

Skip to content