I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Lietuvos aklųjų ir silpnaregių ugdymo centro Sutrikusios raidos vaikų konsultavimo skyrius tęsia nuotolinį darbą karantino metu

2020-04-20

Lietuvos aklųjų ir silpnaregių ugdymo centro Sutrikusios raidos vaikų konsultavimo skyriuje nuotolinės konsultacijos teikiamos pedagogams, švietimo pagalbos specialistams, tėvams (daugiau informacijos apie nuotolinį ugdymą https://srvks.lt/nuotolinis-ugdymas/). Taip pat organizuojamos nuotolinės paskaitos švietimo bendruomenei.

Tenkinant tėvų, auginančių įvairiapusių raidos sutrikimų (ĮRS) turinčius vaikus, lūkesčius balandžio 7 d. buvo organizuota nuotolinė konsultacija „Elgesio stebėjimas ir vertinimas“. Konsultacijos metu tėvai buvo supažindinti su vaiko netinkamo elgesio stebėjimo ir vertinimo įrankiais, buvo pristatomos metodikos, skirtos naujiems vaiko  įgūdžiams formuoti. Konsultaciją vedė ir į tėvų klausimus atsakinėjo Sutrikusios raidos vaikų konsultavimo skyriaus specialioji pedagogė Renata Greimaitė.

Siekdamas padėti sklandžiai organizuoti ir vykdyti pedagogų darbą su ĮRS turinčiais vaikais, balandžio 14-24 d. Sutrikusios raidos vaikų konsultavimo skyrius organizuoja nuotolinių mokymų ciklą „Vaikų, turinčių autizmo spektro sutrikimų, ugdymo ypatumai“ mokytojų padėjėjams.

Renginių grafikas pateikiamas paspaudus šią nuorodą: https://srvks.lt/renginiu-kalendorius/2020-04/.

Dėl didžiulio susidomėjusių skaičiaus registracija į visas paskaitas jau baigta.

Ateityje Sutrikusios raidos vaikų konsultavimo skyrius organizuos nuotolines paskaitas pedagogams ir švietimo pagalbos specialistams, dirbantiems su įvairiapusių raidos sutrikimų turinčiais vaikais.

Skip to content