I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


„Pakartot.lt“: net maža investicija atsiperka

2020-04-23

Dėl šalyje paskelbto karantino ypač skaudžiai nukentėjęs muzikos pasaulis dar vis gyvena nežinioje. Vyriausybei paskelbus išėjimo iš karantino planą, koncertų, vakarėlių ir festivalių organizatoriai liko „antrame plane“, taip ir nesulaukę aiškių atsakymų, kada galės vėl gyventojus pradžiuginti kultūros renginiais.

Siekdama sušvelninti skaudžias Covid-19 viruso pasekmes Lietuvos atlikėjams ir kūrėjams, internetinė lietuviškos muzikos platforma „Pakartot.lt“ skelbia apie naujovę, kuria bus siekiama paremti muzikos pramonės atstovus Lietuvoje, ir kviečia muzikos klausytis namuose.

Kiekviena šioje platformoje išklausyta muzikos sekundė virsta atlygiu kūrėjams, tačiau nuo šiandien lietuviškos muzikos platforma „Pakartot.lt“ savo klausytojams įveda ir metinį 2,99 eurų mokestį. Jis bus pridedamas prie atlygio, skiriamo atlikėjams ir muzikos leidėjams už perklausytas muzikos sekundes. Susimokėję simbolinę kainą, svetainės lankytojai galės klausytis lietuviškos muzikos premjerų, atrasti savo mėgstamų atlikėjų kūrybą ir teminius grojaraščius.

Atkreipiame dėmesį, kad mokiniai, suvedę savo mokinio pažymėjimo numerį, muzikos galės klausytis nemokamai ir platforma naudotis edukaciniais tikslais.

Platformos kūrėjai primena, kad klausytojai taip pat gali paremti savo mėgstamiausius atlikėjus, jiems skirdami 1, 5, 10 eurų ar pasirinktos sumos vienkartinį mokėjimą. Tai nesunkiai galima padaryti mokant internetu. Ši parama atlikėjams atkeliaus kartu su išmokamu atlygiu už dainų perklausas.

Lietuviškos muzikos platforma „Pakartot.lt“ suteikia galimybę legaliai klausytis lietuviškos muzikos ir paremti jos kūrėjus. Platformoje savo muzika dalijasi ir patyrę, ir jauni muzikos kūrėjai.  Tarp sukurtų grojaraščių galite rasti populiariausios muzikos topus, specialioms progoms sukurtus grojaraščius ir susipažinti su skirtingų laikotarpių lietuviška muzika.

Skip to content