I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Kviečiame susipažinti su naujausia nuotolinio mokymo(si) puslapio medžiaga

2020-04-24

Nacionalinės švietimo agentūros (toliau – NŠA) nuotolinio mokymo(si) informaciniame puslapyje (www.nsa.smm.lt/nuotolinis) nuolat atnaujinama medžiaga, kuri naudinga nuotolinio ugdymo procese.

Skelbiame naujausią nuotolinio mokymo(si) medžiagą:

Svarbu paminėti, kad atnaujintas rekomenduojamų „Skaitmeninių mokymo priemonių nuotoliniam mokymui(si)“ sąrašas, kuriame pateikiamos įvairios mokymosi priemonės ir šaltiniai, suskirstyti pagal ugdymo sritis ir mokymo priemonių paskirtį. Naudotojų patogumui sąrašas pateikiamas ir leidinio formatu. Naujausia, 2020 m. balandžio 23 d. sąrašo versija yra skiltyje „Skaitmeninės priemonės“.

Artimiausių aktualių mokymų informacija skelbiama nuotolinio mokymo(si) puslapio pradinio lango rubrikoje „Artimiausi mokymai“, o visą mokymų sąrašą galima matyti skiltyje „Mokymai“.

Atkreipiame dėmesį, kad visada laukiamos gerosios iniciatyvos, todėl maloniai primename, kad kviečiamos įmonės (ar kiti suinteresuoti) dovanoti ar laikinai perleisti nenaudojamus kompiuterius, planšetes ir monitorius, kurie mokinių rankose prisikeltų naujam gyvenimui. Daugiau informacijos …

Taip pat raginame dalintis informacija, apie Jūsų manymu, tinkančias priemones, mokymo aplinkas, metodine medžiaga ar mokymais, tai kviečiame daryti skiltyje „Dalinuosi“.

Turite klausimų apie nuotolinį mokymą(si)? „Klauskite“!

Daugiau informacijos apie nuotolinį mokymą(si):

Skip to content