I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Kviečiame dalyvauti programos „Nacionalinio saugumo ir pilietiškumo nuostatų stiprinimas ugdyme“ pasirenkamojo modulio „Pilietis ir šalies gynyba“ vasaros kursuose 2020 m. rugpjūčio 25–28 d.

2020-07-15

2020 m. rugpjūčio 25–28 d. kviečiame dalyvauti programos „Nacionalinio saugumo ir pilietiškumo nuostatų stiprinimas ugdyme“ pasirenkamojo modulio „Pilietis ir šalies gynyba“ vasaros kursuose. Šiuose kursuose turėsite galimybę giliau pažinti Lietuvos kariuomenę, dalyvauti edukacinėse veiklose, išmėginti karinę ginkluotę, paragauti kareiviško maisto ir įsigilinti į pasirenkamojo kurso ,,Pilietis ir šalies gynyba“ dėstymo mokykloje galimybes.

Stiprinant visuomenės ir kiekvieno piliečio vaidmenį valstybės kūrime, šalies saugumo ir gynybos užtikrinimo procese, pilietinio ugdymo klausimai, susiję su šalies gynyba, tampa vis aktualesni. Kviečiame visų mokomųjų dalykų mokytojus,  neformaliojo švietimo mokytojus, švietimo administratorius dalyvauti vasaros kursuose.

Kursai vyks Klaipėdoje.

Renginio darbotvarkę paskelbsime rugpjūčio pradžioje užsiregistravusiems dalyviams.

Dalyvavimas yra nemokamas, tačiau dalyvių skaičius yra ribotas.

Renginio dalyviai bus maitinami ir apgyvendinami Lietuvos kariuomenės padalinyje Klaipėdos r. Mokymai vyks Klaipėdos Dragūnų batalione.

Dalyviams bus organizuotas transportas Klaipėdoje.

Taip pat sėkmingai baigę vasaros kursus, dalyviai gaus Nacionalinės švietimo agentūros kvalifikacijos tobulinimo pažymėjimus.

Registruotis

Detalesnę informaciją dėl registracijos suteiks Daina Grigėnienė, el. p. Daina.Grigeniene@nsa.smm.lt.

Daina Grigėnienė
Nacionalinės švietimo agentūros
Švietimo pagalbos departamento
Kvalifikacijos tobulinimo skyriaus metodininkė
El. p. Daina.Grigeniene@nsa.smm.lt

Skip to content