I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Lapkritį – jubiliejinė paroda „MOKYKLA 2020“

2020-09-08

Skaitmeninimas žengia sparčiais žingsniais, veržiasi į mūsų buitį, ne išimtis ir mokykla. Kas toliau? Gal virtualioji realybė čia pat, klasėje? Sužinoti kviečia jubiliejinė 10-oji paroda „MOKYKLA 2020“, kuri skelbia – ATEITIS VYKSTA DABAR.

Šiemet švietimo bendruomenė susidūrė su ypatingais iššūkiais ir pokyčiais, kurie paspartino mokyklų skaitmeninimo procesą ir mokymo(si) standartų pokyčius, ugdymo metodus bei bendravimo formas. Kaip skaitmeninimas keičia mokyklos gyvenimą? Kaip pastarieji mokymo(si) iššūkiai padės tobulinti ugdymo procesą?

Kad tai išsiaiškintume, lapkričio 20-21 dienomis organizatoriai siūlo inovatyvumo pripildytą programą. „Šias metais paroda „MOKYKLA 2020“ pasiūlys platų įvairių renginių tinklelį, pavyzdžiui, kvalifikacijos tobulinimui skirtus užsiėmimus, susitikimus mokyklų vadovams, konsultacijas bei interaktyvius parodos aspektus: mugę, naujausių technologijų pristatymus ir tradicines „Atradimų laboratorijas“, – pasakoja Egidijus Čeponis, parodos renginių vadovas.

 

Parodos lankymas – nemokamas!

Mokinių ir mokytojų grupių registracija pradedama spalio 19 d.

Parodą organizuoja Švietimo, mokslo ir sporto ministerija, Nacionalinė švietimo agentūra bei „Litexpo“. Paroda vyks lapkričio 20–21 d. Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“.

Visą informaciją apie parodą sekite tinklapyje PARODAMOKYKLA.LT

Skip to content