I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Kviečiame progimnazijų ir gimnazijų vyresniųjų klasių mokinius dalyvauti diskusijoje – vaizdo konferencijoje apie intelektinę nuosavybę

2020-09-22

Gyvename sparčiai besikeičiančioje, vartotojiškoje visuomenėje. Yra dalykų, kuriuos naudojame net nepagalvodami, kad už juos reikia mokėti. Retas mūsų savo grotuvuose klausosi legaliai atsisiųstos muzikos, žiūri filmus tik kino teatruose arba juos perka, o tekstus rašo naudodamasis legalia programine įranga. Šie pavyzdžiai aiškiai parodo, kokia ypatinga ir problemiška yra sritis, kurią paprastai vadiname intelektine nuosavybe.

Projekto „Saugesnis internetas“ komanda kviečia progimnazijų ir gimnazijų vyresniųjų klasių mokinius dalyvauti diskusijoje apie intelektinę nuosavybę bei kūrybą internete. Diskusijoje bus aptariamos intelektinės nuosavybės sritys, esamos ir numatomos apsaugos galimybės bei iššūkiai, su kuriais susiduria intelektinės nuosavybės kūrėjai.

Kviečiame mokinius jungtis į diskusiją, išsakyti savo nuomonę, teikti siūlymus. Aktyviausiems diskusijos dalyviams bus įteikti prizai.

 

Diskusija vyks š. m. rugsėjo 29 d. (antradienį). 

Renginio pradžia – 16 val.

Renginio trukmė – 1,5 val.

 

Norintiems diskutuoti internetu, reikalinga išankstinė registracija. Registruojantis reikia nurodyti: vardą, pavardę, klasę, kurioje mokotės, ir el. pašto adresą.

Užsiregistravusiems diskusijai nurodytu el. paštu bus išsiųsta prisijungimo nuoroda.

Kviečiame registruotis el. pašto adresu sarunas.gerulaitis@nsa.smm.lt

Skip to content