I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Spalio mėnesio informaciniai nuotoliniai verslo ir švietimo bendruomenės susitikimai

2020-09-24

Tęsiame informacinių susitikimų nuotoliniu būdu švietimo bendruomenei ciklą. Susitikimuose verslo įmonės pristato ugdymui skirtas inovacijas, skaitmeninius mokymo įrankius, priemones ir mokymo metodikas.

Norinčius dalyvauti kviečiame registruotis. Dalyviams, užpildžiusiems registracijos anketą, prisijungimo adresas bus atsiųstas el. paštu, likus 1 dienai iki renginio pradžios.

Pateikiame spalio mėnesio informacinių susitikimų nuotoliniu būdu grafiką:

 

2020 m. spalio 13 d. 15.3017.00 val.

EDUKA klasė, UAB ,,Šviesa“

Susitikimo metu bus pristatoma EDUKA klasė – vienintelė skaitmeninio turinio platforma Lietuvoje, siūlanti turinį visiems pagrindiniams mokomiesiems dalykams nuo 1 iki 12 klasės. Bus supažindinama su vadovėliais, užduotimis, metodine medžiaga.

Registruotis

 

2020 m. spalio 14 d. 15.3017.00 val.

„Bebro“ kortelės 6–13 metų vaikams, Vilniaus universitetas

Tarptautinė informatikos ir informatinio mąstymo konkurso „Bebras“ bendruomenė nuolat ieško būdų, kaip prisidėti prie informatikos ir informatinio mąstymo ugdymo mokyklose. Prof. dr. Valentinos Dagienės sukurtos „Bebro“ užduočių kortelės yra vienas iš būdų, kaip, pasitelkus žaidybinius elementus, mokinius sudominti ir supažindinti su informatika ir informatiniu mąstymu. Šias priemones galima kūrybiškai taikyti ne tik per pamokas, bet ir laisvalaikiu namuose ar keliaujant, tai gali būti mąstymo pamokos visai šeimai. Susitikimo metu kūrėjai ir mokytojai pristatys patirtis pradinėse klasėse su ,,Bebro“ kortelėmis.

Registruotis

 

2020 m. spalio 20 d. 15.3017.00 val.

Interaktyvus ugdymas klasėje ir nuotoliniu būdu, UAB ,,Education & Business technologies“

Susitikimo metu UAB ,,Education & Business technologies“ atstovai pristatys ugdymą klasėje ir nuotoliniu būdu, naudojantis SMART interaktyviais ekranais. SMART interaktyvieji ekranai – tai ne vien tik skaidrių demonstravimo įrenginys, tai visa ugdymosi aplinka, sujungianti bet kokį įrenginį klasėje su esančiu bet kurioje pasaulio vietoje. Mokytojai gali dirbti jiems patogioje vietoje, jiems patogiu metu, o sistema nestringa net didelių apkrovų metu. Ypač lengvai paruošiamos įvairių tipų interaktyvios užduotys leis praturtinti mokymo(si) medžiagą interaktyviais elementais. Pilna integracija su Office 365 ir Google Classroom leidžia naudotojams ypač paprastai praplėsti turimas galimybes ir integruoti naujoves į jau naudojamą darbo aplinką.

Registruotis

 

2020 m. spalio 21 d. 15.3017.00 val.

GIS mokykla GIS mokymo turinio, erdvinių duomenų ir žemėlapių aplinka, UAB „Hnit-Baltic“

Susitikimo metu UAB „Hnit-Baltic“ atstovai supažindins su GISmokykla.lt. GISmokykla.lt yra geoinformacinių sistemų (toliau – GIS) lyderės Baltijos šalyse UAB „Hnit-Baltic“ socialinis projektas. Tai GIS mokomosios medžiagos, pamokų pritaikant GIS, erdvinių duomenų, interaktyvių žemėlapių, GIS programinės įrangos – ArcGIS Online rinkinys – viskas, ko reikia darbui su GIS technologijomis. Mokykloje GIS technologijos padeda atskleisti dalyko turinį per interaktyvų žemėlapį. Socialinių ir gamtos mokslų dalykuose, kuriuose tiriama artimoji, šalies, regioninė, pasaulio aplinka, GIS technologijos suteikia įrankius ir metodus objektams, reiškiniams vertinti, analizuoti. Informacinių technologijų pamokose, taikydami GIS technologijas, mokiniai gali kurti aplikacijas, pritaikyti jas išmaniesiems įrenginiams, gauti vizualų rezultatą. GIS yra priemonė, tarpdisciplininė informacinių technologijų dedamoji kituose aukščiau minėtuose dalykuose. Interaktyvių žemėlapių bei aplikacijų kūrimui pasitelkiama ArcGIS Online erdvinių duomenų ir žemėlapių platforma – interneto debesyje veikianti, saugi, greitai konfigūruojama programinė įranga www.arcgis.com.

Registruotis

 

2020 m. spalio 27 d. 15.3017.00 val.

Interaktyvūs kubai iMO, UAB ,,Lantelis“

UAB ,,Lantelis“ atstovai kviečia ikimokyklinio ir pradinio ugdymo mokytojus susipažinti su interaktyviais kubais iMO. Įdomu tai, kad iMO-LEARN kubas yra sukurtas taip, kad tarnautų kaip mokyklinis baldas mobiliai mokymosi aplinkai sukurti. Dėl unikalios kubo formos ir lengvos konstrukcijos galima kūrybiškai modifikuoti klasės sėdėjimo išsidėstymą. Pavyzdžiui: apskritimas, dialogo ratas, pusė apskritimo ir sėdėjimas dviese, vienas priešais kitą. Ergonominio dizaino interaktyvus kubas iMO-LEARN skatins vaikų judėjimą. Tai produktas, kurio pagalba judėjimas tampa mokymosi tikslu. Dinaminis sėdėjimas, aktyvus mokymasis ir įsisavinimas – viename produkte. Kviečiame dalyvauti ir visa tai išgirsti bei pamatyti.

Registruotis

 

2020 m. spalio 28 d. 15.3017.00 val.

NetSupport sprendimai, UAB ,,ELIPSIS“

Susitikimo metu UAB ,,ELIPSIS“ atstovai pristatys NetSupport sprendimus: School klasės kompiuterių / planšetų valdymo sprendimą, kurį naudoja daug Lietuvos mokyklų,  ir DNA (apsauga nuo žalingo turinio).

Registruotis

 

 

Rita Baškienė

Nacionalinės švietimo agentūros

Ugdymo turinio departamento

Mokymo priemonių skyriaus metodininkė

El. p. rita.baskiene@nsa.smm.lt

Skip to content