I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Kviečiame mokyklas dalyvauti projekto atrankoje ir stiprinti skaitmeninę kompetenciją

2020-09-30

Nacionalinė švietimo agentūra, įgyvendindama Europos Komisijos „Erasmus+“ projektą „A–SELFIE“, kviečia mokyklas stiprinti skaitmeninę kompetenciją ir siekti naudingų pokyčių.

Dvejus metus truksiantis bandomasis projektas „SELFIE – Skaitmeninių mokyklų apdovanojimai“ (angl. „SELFIE – Digital Schools Awards“) yra švietimo iniciatyva, kuria siekiama remti, skatinti ir pripažinti mokyklų naudojimąsi technologijomis. Projektą įgyvendina Lietuva, Slovėnija, Serbija, Airija ir Škotija. Sudaryta nacionalinė darbo grupė įsipareigojo vykdyti veiklas ir padėti mokykloms, siekiančioms pokyčių skaitmeninio mokymo(si) srityje.

Planuojama atrinkti 15 bendrojo ugdymo programas įgyvendinančių mokyklų. Programa siūlo pagalbą mokyklų vadovams, mokytojams ir mokiniams skaitmeninio augimo kelionėje ir pripažinimą, suteikiant „Skaitmeninių mokyklų apdovanojimus“.

Kviečiame mokyklas įsivertinti skaitmeninę kompetenciją, naudojant Europos Komisijos SELFIE (mokymosi savianalizė, skatinanti ugdyme efektyviai naudotis skaitmeninėmis technologijomis, angl. Self-reflection on Effective Learning by Fostering the use of Innovative Educational Technologies) priemonę ir remiantis gautais duomenimis siekti pokyčių.

Atrankoje bus atsižvelgiama, kaip mokykla pasiruošusi dalyvauti projekte ir kaip planuos veiklos tobulinimą, susijusį su skaitmeninės kompetencijos stiprinimu.

Atrankos anketą prašome užpildyti iki spalio 13 d. 17 val.

Atrinktos mokyklos bus informuotos elektroniniu paštu iki spalio 20 d. 12 val.

 

Laura Stankevičienė
Projekto „A–SELFIE“ sklaidos koordinatorė
El. p. laura.stankeviciene@nsa.smm.lt

Skip to content