I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Mokytojams ir švietimo entuziastams – nemokama nuotolinė konferencija „LINK balanso: virtualus ir gyvas mokymasis“

2020-09-30

Koronavirusas pamokas iš klasių perkėlė prie kompiuterių ekranų. Kai kas prognozavo, kad pagaliau padarysime šuolį į virtualią švietimo ateitį, vis tik kaip niekad stipriai išryškėjo gyvo mokymosi vertė. Šių metų spalio 28 d. Lietuvos laisvosios rinkos institutas organizuoja konferenciją „LINK“, kurioje kviečia kalbėti apie švietimo ateitį, ieškoti balanso tarp virtualaus ir gyvo mokymosi, jungčių tarp mokyklos ir pasaulio. Konferencijos metu bus keliami šie klausimai – ko kompiuteris išmokyti negali? Kaip atskleisti pilietiškumo galią? Kaip internetines patyčias keisti produktyvia pamoka? Kaip mokytojams naujausias neuromokslo, ekonomikos, filosofijos žinias atnešti į pamokas?

Konferencijos pranešėjai: Pasi Silander (Suomija), dr. Kęstutis Skauminas, dr. Paulius Subačius, Ieva Petronytė Urbonavičienė, Vilius Dranseika, Marija Vyšniauskaitė, Indrė Maršantaitė. Taip pat vyks pokalbis su psichologu Linu Slušniu ir pažintis su mokytoju Sergėjumi Staponkumi-Seržu. Konferencijos pertrauką bus siūloma praleisti su Nepatogiu kinu ir filmu „Rozárka ir benamės virėjos” (rež. Theodora Remundová, Čekija).

Užsiregistruokite ir, artėjant renginiui, Jums bus atsiųsta transliacijos nuoroda.

Konferencija nemokama, tačiau jeigu norėsite gauti akredituotą pažymą apie dalyvavimą, numatytas 2 eurų mokestis (informaciją bus atsiųsta artėjant renginiui).

 

REGISTRACIJA: https://forms.gle/eU3yccLiZSFFJBRe6

PROGRAMA: https://bit.ly/2ZWNF5m

Daugiau informacijos: https://bit.ly/3kTdU4P

Kilus klausimams, rašykite šiuo elektroniniu paštu monika@llri.lt arba skambinkite telefonu +370 630 74721.

Skip to content