I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Kviečiame į mokymus „Mokinių skaitymo kompetencijų ugdymo metodika“

2020-10-21

Lietuvos Respublikos švietimo, mokslo ir sporto ministerija ir Nacionalinė švietimo agentūra kviečia pradinio ugdymo ir lietuvių kalbos ir literatūros mokytojus į nuotolinius mokymus „Mokinių skaitymo kompetencijų ugdymo metodika“, kurie vyks 2020 m. spalio 30 d.

Renginių tikslas – stiprinti pradinio ugdymo ir lietuvių kalbos ir literatūros mokytojų kompetencijas, būtinas pradinio ugdymo ir lietuvių kalbos ir literatūros pagrindinio ugdymo bendrosiose programose akcentuojamiems mokinių skaitymo gebėjimams ugdyti, aptarti su mokytojais, kaip taikyti paveikias skaitymo strategijas ugdymo procese.

Mokymų pradžia – 11.00 val. Dalyvių prisijungimas ir registracija nuo 10.50 val. Renginiai vyks tiesiogiai Švietimo, mokslo ir sporto ministerijoje, perduodant vaizdą interneto ryšiu į išorę (Zoom platforma).

Maloniai kviečiame dalyvauti ir iš anksto registruotis Nacionalinės švietimo agentūros informacinėje sistemoje „Ugdymo sodas“:

Dalyvių registracija vyks iki spalio 29 d. 12.00 val. Dalyviams, užpildžiusiems registracijos anketą, prisijungimo adresas bus atsiųstas el. paštu, likus dienai iki renginio pradžios.

Išsamesnė informacija tel. 8 658 18018 arba el. p. Meile.Ceponiene@nsa.smm.lt.

 

Meilė Čeponienė

Švietimo pagalbos departamento

Kvalifikacijos tobulinimo skyriaus metodininkė

El. p. Meile.Ceponiene@nsa.smm.lt

Skip to content