I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Įvyko informacinis nuotolinis verslo ir švietimo bendruomenės susitikimas

2020-11-06

Tęsiame informacinių susitikimų nuotoliniu būdu švietimo bendruomenei ciklą. Susitikimuose verslo įmonės pristato ugdymui skirtas inovacijas, skaitmeninius mokymo įrankius, priemones ir mokymo metodikas.

Kam gi skirta ši įranga? „SmartClass+“ – tai tokia programinė įranga, kuri pirmiausia yra įrankis, leidžiantis mokiniams naudotis inovatyviu mokymosi būdu, pasitelkiant IT technologijas, ir didinantis jų motyvaciją mokytis, o mokytojui – perkelti savo dėstomo dalyko turinį pritaikant jį skaitmeninėms erdvėms ir kurti naują skaitmeninį turinį pačiam, tuo pačiu kasdien ugdant skaitmenines kompetencijas. Svarbu pažymėti, kad įranga yra skirta kurti kalbėjimo, skaitymo, rašymo ir klausymo užduotis pagal kiekvieno mokinio mokymosi lygį. Ši programinė įranga suteikia unikalią galimybę kiekvienam mokiniui kuo daugiau kalbėti užsienio kalba ir ją lavinti, nes geriausi mokymosi rezultatai pasiekiami per praktiką. „SmartClass+“ pagalba yra ugdomos bendravimo ir bendradarbiavimo kompetencijos, perkeliant konkrečias praktikas į skaitmeninę erdvę.

Apie tai ir daugelį kitų dalykų, pristatydami praktiškai, kaip ta platforma veikia, kaip susikurti užduotis, ir kalbėjo UAB „Biznio mašinų kompanija“ atstovai informacinio susitikimo Užsienio kalbų mokymo(si) laboratorija, kuris vyko 2020 m. lapkričio 4 d. nuotoliniu būdu, metu.

 

Rita Baškienė

Nacionalinės švietimo agentūros

Ugdymo turinio departamento

Mokymo priemonių skyriaus metodininkė

El. p. rita.baskiene@nsa.smm.lt

Skip to content