I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Gruodžio mėnesio informaciniai nuotoliniai verslo ir švietimo bendruomenės susitikimai

2020-11-09

Tęsiame informacinių susitikimų nuotoliniu būdu švietimo bendruomenei ciklą. Susitikimuose verslo įmonės pristato ugdymui skirtas inovacijas, skaitmeninius mokymo įrankius, priemones ir mokymo metodikas.

Norinčius dalyvauti kviečiame registruotis. Dalyviams, užpildžiusiems registracijos anketą, prisijungimo adresas bus atsiųstas el. paštu, likus 1 dienai iki renginio pradžios.

Pateikiame gruodžio mėnesio informacinių susitikimų nuotoliniu būdu grafiką:

 

2020 m. gruodžio 1 d. 15.3017.00 val.

Pasitikėjimo savimi ugdymas per STEAM veiklas naudojant patyriminį ugdymo metodą ir priemones, UAB „Baltic Orbis“

LEGO® Education siūlo patrauklias STEAM mokymosi priemones ikimokyklinio, pradinio ir vidurinio ugdymo klasėms. Šios priemonės leidžia lavinti įvairius įgūdžius tiek pamokose, tiek per popamokines veiklas ir varžybas. Įkvepiančios veiklos skatina bendradarbiavimą ir kritinį mąstymą, LEGO® Education sprendimai padeda pedagogams sukurti aplinką, kurioje per žaismingą mokymąsi ugdomas mokinių emocinis atsparumas, pasitikėjimas savimi. Informacinio susitikimo metu UAB „Baltic Orbis“ atstovai pristatys LEGO® Education siūlomą hibridinį mokymosi modelį, kaip pagalbą pedagogams organizuojant pamokas pandemijos metu ir po jos. Jis leidžia mokytis įvairiomis sąlygomis, įskaitant mokymąsi mokykloje, nuotoliniu ar derinant abu mokymosi būdus. Taip pat susitikimo metu bus pristatoma, kaip  vaikai galėtų kuo saugiau ir geriau mokytis mokant juos patyriminiu (Hands-on) ugdymo metodu. LEGO® Education parengė higienos rekomendacijas, kurios padės pedagogams laikytis mokomosios medžiagos valymo ir dezinfekcijos taisyklių.

Registruotis

 

2020 m. gruodžio 2 d. 15.3017.00 val.

Programos ,,Matematika!“ UAB „Tarptautinis verslo tinklas“

Programos „Matematika!“ – tai dvi internetinės kompiuterinės matematikos pratybų programos. „Matematika! 0–6“ apima 0–6 klasių kursus ir turi 6000 užduočių. „Matematika! 7–9“ apima 7–9 klasių kursus ir turi 2000 užduočių. Šias programas galima naudoti tiek nuotoliniam mokinių darbui namuose, savarankiškam mokymuisi, tiek ir pamokų metu. Apie jas susitikimo metu ir papasakos UAB „Tarptautinis verslo tinklas“ atstovai.

Registruotis

 

2020 m. gruodžio 8 d. 15.3017.00 val.

Interaktyvūs mokytojo komplektai (IMK), leidykla TEV

Šiame susitikime kviečiami dalyvauti matematikos mokytojai, dirbantys 5–12 klasėse. Virtuali erdvė mokytojui, dirbančiam su vadovėliais „Matematika Tau plius“. Vienu prisijungimu jis gauna pilną vadovėlio komplektą internete (pats vadovėlis, uždavinynas, savarankiški ir kontroliniai darbai, mokytojo knyga (patarimai ir sprendimai) ir testų rinkinys kiekvienai temai). Viskas susieta pagal temas, bet galima judėti ir kiekvienoje knygoje. Visos užduotys turi atsakymus, kai kurios ir sprendimus. IMK 11 ir IMK 12 taip pat turi vaizdo pamokėles beveik kiekvienai temai (bent svarbiausioms).

Registruotis

 

2020 m. gruodžio 9 d. 15.3017.00 val.

Interaktyvios grindys, UAB „Binarus“

Susitikimo metu UAB „Binarus“ atstovai pristatys interaktyvias grindis. Mokomieji matematikos, užsienio kalbų, gamtos mokslų bei kitų dalykų turinio žaidimai suteikia  mokytojui daug galimybių integruoti judesį ir „linksmybes“ mokant tiek mažus, tiek vyresnius vaikus. Visiškai paruošta naudoti įranga, programinė įranga ir licencija, aptarnavimas ir palaikymas, nuolatiniai atnaujinimai, didelė žaidimų biblioteka! Didelis projekcijos plotas ant grindų. Didelis privalumas – galimybė kurti savo žaidimų turinį.

Registruotis

 

 

Rita Baškienė

Nacionalinės švietimo agentūros

Ugdymo turinio departamento

Mokymo priemonių skyriaus metodininkė

El. p. rita.baskiene@nsa.smm.lt

 

Skip to content