I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Kviečiame dalyvauti Saugesnio interneto ambasadorių e. mokymuose

2020-11-18

Kviečiame mokytojus, mokyklų bibliotekininkus ir pagalbos mokiniui specialistus į e. mokymus Saugesnio interneto ambasadoriams „Saugesnio interneto ambasadoriaus veikla šiuolaikinėje mokykloje: bendruomenės telkimas, užtikrinant saugią elektroninę erdvę mokiniams“, kurie organizuojami įgyvendinant Europos infrastruktūros tinklų priemonės bei Švietimo, mokslo ir sporto ministerijos lėšomis finansuojamo telekomunikacijų sektoriaus Saugesnio interneto projektą „Saugesnis internetas: draugiskasinternetas.lt III“.

Mokymuose dalyviai galės susipažinti su saviraišką skatinančiais įrankiais ir juos kūrybingai naudoti plėtojant saugesnio ir geresnio interneto vaikams (angl. Better Internet for Kids) idėjas. Kartu rengs pamokų, tėvų susirinkimų ar mokyklos planus, susijusius su saugesnio interneto veikla.

Mokymuose lektoriai dalinsis patirtimi, kaip efektyviau turimą patirtį skleisti mokyklos bendruomenėje ir telkti ją bendroms veikloms, užtikrinančioms saugią elektroninę erdvę savo mokiniams.

Mokymai vyks nuotoliniu būdu vaizdo transliacijoms skirtoje platformoje lapkričio 27 d., gruodžio 1 d. ir gruodžio 10 d. Visa mokymų trukmė 40 akad. val. registruotis.

Konkreti mokymų programa bus paskelbta Nacionalinės švietimo agentūros informacinėje sistemoje „Ugdymo sodas“, likus savaitei iki renginio, o transliacijos nuoroda bus išsiųsta el. paštu užsiregistravusiems į mokymus dalyviams likus dienai iki renginio pradžios.

Giedrė Čiapienė
Švietimo pagalbos departamento
Kvalifikacijos tobulinimo skyriaus metodininkė
Saugesnio interneto ambasadorių koordinatorė
Tel. 8 658 18 319
El. p. Giedre.Ciapiene@nsa.smm.lt

 

Skip to content