I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


2021 m. sausio mėnesio informaciniai nuotoliniai verslo ir švietimo bendruomenės susitikimai

2020-11-25

Tęsiame informacinių susitikimų nuotoliniu būdu švietimo bendruomenei ciklą. Susitikimuose verslo įmonės pristato ugdymui skirtas inovacijas, skaitmeninius mokymo įrankius, priemones ir mokymo metodikas.

Norinčius dalyvauti kviečiame registruotis. Dalyviams, užpildžiusiems registracijos anketą, prisijungimo adresas bus atsiųstas el. paštu, likus 1 dienai iki renginio pradžios.

Pateikiame 2021 m. sausio mėnesio informacinių susitikimų nuotoliniu būdu grafiką:

 

2021 m. sausio 13 d. 15.3017.00 val.

EduPage, UAB ,,Tarptautinis verslo tinklas“

„EduPage“ yra debesijos pagrindu sukurta mokyklų valdymo sistema, integruota su tvarkaraščių sudarymo programine įranga „aSc Tvarkaraščiai“. Vienoje sistemoje – tvarkaraščiai (su galimybe kurti / redaguoti tiesiogiai internete), mokytojų pavadavimai, mokinių lankomumas, pamokų planai (susieti su tvarkaraščiu ir pavadavimų informacija), el. dienynas, e. mokymosi galimybės – namų darbų, testų atlikimas tiesiogiai internete – rezultatų įvertinimas, mokytojų, mokinių ir tėvų bendravimo sistema, programėlė išmaniesiems telefonams. Apie visa tai išsamiai informacinio susitikimo metu ir kalbės UAB „Tarptautinis verslo tinklas“ atstovai.

Registruotis

 

2021 m. sausio 20 d. 15.3017.00 val.

Kompiuterinis užduočių rinkinių konstruktorius (KURK), leidykla TEV

KURK yra lietuviška programėlė, leidžianti parinkti uždavinių komplektus iš turimo uždavinių banko ir tvarkyti tuos rinkinius. Su KURK galima sudaryti rinkinius patikrinimams, konkursams, egzaminams ir susieti juos su atsakymais ir / arba su sprendimais, pridėti savo uždavinių, sudarytus komplektus spausdinti, išsaugoti PDF formatu, siųsti el. paštu arba dalintis su kitais, turinčiais KURK. Jau 3 metai veikia KURK-SKD (V-XII kl.), dvejus metus KURK-VBE (su matematikos VBE užduočių banku), metus – KURK-PUPP (su pasirengimo PUPP užduočių banku). Leidyklos TEV atstovai būsimo susitikimo metu ir pristatys šią lietuvišką programėlę KURK. Taip pat kviečiame pasižiūrėti KURK pristatymą kurk.tev.lt bei KURK–VBE pristatymą kurk.tev.lt/vbe.

Registruotis

 

2021 m. sausio 27 d. 15.3017.00 val.

Reflectus – reflektavimo sistema sumaniam mokymui(si), UAB Refleksija

Šiais mokslo metais Lietuvos mokyklose startavo naujas mokytojų praktikų sukurtas internetinis reflektavimo įrankis – Reflectus (https://reflectus.lt/). Reflectus sistema yra skirta palengvinti, supaprastinti bei automatizuoti reflektavimo ir grįžtamojo ryšio procesus, kurie leidžia (pa)matyti kiekvieną mokinį. Susitikimo metu Reflectus sistemos kūrėjai pristatys įrankio funkcionalumą ir pasidalins gerosiomis jo naudojimo praktikomis. Kviečiame pasiklausyti!

Registruotis

 

Rita Baškienė

Nacionalinės švietimo agentūros

Ugdymo turinio departamento

Mokymo priemonių skyriaus metodininkė

El. p. rita.baskiene@nsa.smm.lt

 

Skip to content