I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Kviečiame į praktinius seminarus „Rašinių vertinimo kompetencijų tobulinimas“

2020-11-25

Lietuvos Respublikos švietimo, mokslo ir sporto ministerija ir Nacionalinė švietimo agentūra kviečia gimnazijų lietuvių kalbos ir literatūros mokytojus, dirbančius mokyklose, vykdančiose ugdymą tautinės mažumos kalba, ir mokyklose, vykdančiose ugdymą lietuvių kalba daugiakalbėje aplinkoje, į dviejų dienų nuotolinius praktinius seminarus „Rašinių vertinimo kompetencijų tobulinimas“, kurie vyks 2020 m. gruodžio 1–11 dienomis.

Renginių tikslas – tobulinti tautinių mažumų ir daugiakalbėje aplinkoje esančių mokyklų lietuvių kalbos ir literatūros mokytojų rašinių vertinimo kompetencijas, būtinas ugdymo procese ir vertinant brandos egzaminų darbus, įgyvendinant Lietuvių kalbos ir literatūros vidurinio ugdymo bendrąją programą ir Lietuvių kalbos ir literatūros brandos egzamino programą.

Renginiai vyks:

Visų renginių pradžia – 14.30 val. Dalyvių prisijungimas ir registracija nuo 14.20 val. Renginiai vyks perduodant vaizdą interneto ryšiu į išorę (Zoom platforma).

Maloniai kviečiame dalyvauti ir iš anksto registruotis Nacionalinės švietimo agentūros informacinėje sistemoje „Ugdymo sodas“. Užsiregistravusiems dalyviams bus atsiųstas prisijungimo adresas el. paštu likus dienai iki renginio pradžios.

Išsamesnė informacija tel. 8 658 18018 arba el. p. Meile.Ceponiene@nsa.smm.lt.

 

Meilė Čeponienė

Nacionalinės švietimo agentūros

Švietimo pagalbos departamento

Kvalifikacijos tobulinimo skyriaus metodininkė

El. p. Meile.Ceponiene@nsa.smm.lt

Skip to content