I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


2021 m. vasario mėnesio informaciniai verslo ir švietimo bendruomenės susitikimai nuotoliniu būdu

2021-02-01

Tęsiame informacinių susitikimų nuotoliniu būdu švietimo bendruomenei ciklą. Susitikimuose verslo įmonės pristato ugdymui skirtas naujoves, skaitmenines mokymo priemones ir mokymo metodikas.

Norinčius dalyvauti kviečiame registruotis. Dalyviams, užpildžiusiems registracijos anketą, prisijungimo adresas bus atsiųstas el. paštu, likus dienai iki renginio pradžios.

Pateikiame 2021 m. vasario mėnesio informacinių susitikimų nuotoliniu būdu grafiką:

 

2021 m. vasario 3 d. 15.3017.00 val.

Projektas „Mokykla Plius“, Edukacinės kompetencijos centras, Kauno technologijos universitetas (KTU)

Pasakykite TAIP! naujos kartos mokymams! KTU Edukacinės kompetencijos centras pedagogams teikia aktualią, mokslu grįstų pedagogų kvalifikacijos tobulinimo programų pasiūlą. Projekto komanda siekia padėti pedagogams įveikti pandemijos atneštus iššūkius ir kurti mokymo(si) turinį, kuris ne tik remiasi pažangiomis edukologinėmis prieigomis, bet yra patrauklus tiek mokytojams, tiek mokiniams.

Susitikimo metu bus plačiau pristatoma nuotolinio mokymo(si) turinio duomenų bazė Mokykla Plius (KTU / VšĮ „Laisvės TV“ projektas (https://mokyklaplius.ktu.edu/) ir pavasarį prasidėsiančios neformaliojo švietimo programos: „Vaizdo pamokų ir skaitmeninio turinio dirbtuvės“, „Projektinis užsienio kalbų mokymas“. Abi programos suteiks žinių, kaip kurti kokybišką mokymo(si) turinį integruojant informacinių komunikavimo technologijų priemones. Daugiau informacijos rasite čia: https://bit.ly/3btWIl3

Registruotis

 

2021 m. vasario 10 d. 15.3017.00 val.

Hibridinė klasė su „Logitech“, UAB „Lantelis“

Mokymas nuotoliniu būdu dabar toks įprastas dalykas… Kas anksčiau būtų pagalvojęs, kad Hibridinė klasė Lietuvoje jau užsitarnavo savo vardą ir žinomumą.

Susitikimo metu UAB „Lantelis“ atstovai apžvelgs nuotolinio mokymo sprendimų skirtumus ir kuo naudinga bei prasminga Hibridinė klasė net ir ne karantino metu.

Registruotis

 

2021 m. vasario 17 d. 15.3017.00 val.

Epamokos, VšĮ „Gyvenimo Universitetas LT“ (Pedagogas.lt)

Epamoka – mokytojams paruoštas skaitmeninis ugdymo turinys, kurį mokytojai gali naudoti ugdydami 5–12 klasių mokinius įprastu ar nuotoliniu būdu. Epamokose gausu vaizdinės medžiagos, kiekvienoje epamokoje yra dvi užduotys – viena žinių gilinimui, antra – žinių įtvirtinimui. Epamokoje lektorius (mokytojas praktikas) dėsto tam tikrą temą arba skyrius. Šioje dalyje lektoriai parinkę įdomią bei įtraukią informaciją, tačiau orientuotą ir į bendrąsias ugdymo programas. Epamoka trunka 10–11 min., tačiau mokytojas tampa moderatoriumi, o epamoką paprasta valdyti, todėl 10 min. pamoka gali virsti 45 min. pãmoka. Apie tai susitikimo metu mokytojams ir papasakos VšĮ „Gyvenimo Universitetas LT“ (Pedagogas.lt) atstovai.

Registruotis

 

Rita Baškienė

Nacionalinės švietimo agentūros

Ugdymo turinio departamento

Mokymo priemonių sklaidos skyriaus metodininkė

El. p. rita.baskiene@nsa.smm.lt

 

Skip to content