I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Projektas TIWI kviečia naudotis sukurtais ištekliais

2021-01-06

„Erasmus+“ KA2 projektas (Nr. 2018-1-LT01-KA201-047065) „Informatinio mąstymo ugdymas mokant(is) tyrinėjant“, angl. Teaching ICT with Inquiry“ (toliau – TIWI) pasibaigus veikloms kviečia naudotis sukurta mokymosi ir metodine medžiaga.

Parengtos priemonės skirtos suteikti mokytojams priemonių (įrankių) ir įgūdžių, padedančių kurti mokymosi tyrinėjant aplinkas (angl. Inquiry Learning Space, ILS) ir įgyvendinti veiklas, skirtas tyrinėjimu grįstam STEM (gamtos mokslų, technologijų, inžinerijos ir matematikos) dalykų mokymuisi, integruojant programavimą ir ugdant informatinį mąstymą (angl. Computational Thinking).

Įkvepiantį metodinį filmuką apie TIWI mokytojų patirtį kuriant ir įgyvendinant virtualias ILS su mokiniais žiūrėkite socialinio tinklo „YouTube“ kanalu Nacionalinės švietimo agentūros (NŠA) skiltyje: https://youtu.be/KBolfRqQExU.

Visą susistemintą informaciją apie TIWI projekto metu parengtą medžiagą rasite apsilankę NŠA svetainės projekto skiltyje: https://www.nsa.smm.lt/administracine-informacija/tarptautiniai-projektai/teaching-ict-with-inquiry/.

 

TIWI projekto komanda
El. p. natalija.ignatova@nsa.smm.lt

Skip to content