I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Surengtas informacinis verslo ir švietimo bendruomenės susitikimas

2021-01-21

Tęsiame informacinių susitikimų ciklą nuotoliniu būdu, skirtą švietimo bendruomenei. Susitikimuose verslo įmonės pristato ugdymui skirtas naujoves, skaitmenines mokymo(si) priemones ir mokymo metodikas.

Šiuolaikiška priemonė kūrybingiems mokytojams – taip pristatytas kompiuterinis užduočių rinkinių konstruktorius (KURK). Tai lietuviška programėlė, leidžianti pasirinkti uždavinių komplektus iš turimo uždavinių banko ir tuos rinkinius tvarkyti.

Leidyklos TEV (bendra Lietuvos–Rusijos–Olandijos įmonė) atstovai pristatė šią lietuvišką KURK programėlę susitikimo metu, kuris įvyko 2021 m. sausio 20 d.

Dalyviai sužinojo, kas yra KURK, kaip ja naudotis, aiškinosi autorines teises ir naudojimo galimybes, KURK atsisiuntimo ir diegimo subtilumus, užduočių rinkinių kūrimo, rinkinių saugojimo procesus, naudojimąsi Valstybinių brandos egzaminų (VBE) ir Pagrindinių ugdymo pasiekimų patikrinimo (PUPP) uždavinių banko resursais su KURK programa bei išbandė savo uždavinių kūrimą ir panaudojimą KURK produktuose.

Išbandykite naujausią TEV technologijų produktą – kompiuterinį užduočių rinkinių konstruktorių (KURK).

 

Rita Baškienė

Nacionalinės švietimo agentūros

Ugdymo turinio departamento

Mokymo priemonių sklaidos skyriaus metodininkė

El. p. rita.baskiene@nsa.smm.lt

Skip to content