I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Kaip saugiai naudotis internetu?

2021-02-10

Įgyvendinant Nacionalinės švietimo agentūros koordinuojamą projektą „Saugesnis internetas“, išversta į lietuvių kalbą Danielos Drobnos ir Achmedo Abdel – Salam knyga „Zoologijos sodas internete“, kurią pristatome švietimo bendruomenei. Vykstant Saugesnio interneto savaitei ikimokyklinio, priešmokyklinio ir pradinio ugdymo mokytojus kviečiame su mokiniais skaityti ir aptarti šį naujausią Nacionalinės švietimo agentūros išverstą leidinį. Rekomenduojame šią knygą skaityti ir šeimose.

Tai nuotaikinga, puikiai iliustruota, pamokanti istorija vaikams apie interneto galimybes ir keliamas grėsmes. Ši knyga jauniesiems internautams padės vaizdžiai susipažinti su tokiais virtualioje erdvėje keliamais iššūkiais kaip patyčios internete, asmeninių duomenų saugumas, tykančios įvairios apgaulės.

Apie knygą. Zoologijos sodas internete – tai išties neįprastas sodas. Šiame zoologijos sode internetu naudojasi ne tik direktorė Elza, bet ir jos augintiniai. Išmanieji telefonai, planšetės ar nešiojamieji kompiuteriai yra zoologijos sodo kasdienybė. Kasdien vaikštinėdama po zoologijos sodą direktorė Elza supranta, kad internetas ir bendravimo priemonės kelia daug iššūkių. Ar ji gali padėti visiems gyvūnams? Ši knyga „Zoologijos sodas internete“ – tai puiki galimybė su vaikais aptarti interneto platybėse tykančius pavojus, kaip galima jų išvengti ir saugiai naudotis teigiamomis jo galimybėmis.

Knygą rasite čia: https://www.draugiskasinternetas.lt/wp-content/uploads/2020/12/Zoologijos_sodas_internete.pdf

Skip to content