I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Surengtas informacinis verslo ir švietimo bendruomenės susitikimas

2021-02-11

Tęsiame informacinių susitikimų ciklą nuotoliniu būdu, skirtą švietimo bendruomenei. Susitikimuose verslo įmonės pristato ugdymui skirtas naujoves, skaitmenines mokymo(si) priemones ir mokymo metodikas.

„Esame inovacijų gidas švietimo įstaigoms, o mūsų šūkis: Padedame švietimui tobulėti“, – taip UAB „Lantelis“ atstovė pradėjo informacinį susitikimą „Hibridinė klasė su „Logitech“, kuris įvyko 2021 metų vasario 10 dieną.

Pasak lektorės, šią idėją įkvėpė žymaus Jungtinių Amerikos Valstijų politiko, rašytojo, mokslininko, verslininko – Benjamino Franklino, jau kiek daugiau nei prieš 270 metų pasakytas posakis, o jo mintis aktuali iki šių dienų. Lektorės manymu, visos organizacijos turėtų daugiau ar mažiau naudotis šia mintimi: „Pasakyk man ir aš pamiršiu. Mokyk mane ir aš prisiminsiu. Įtrauk mane ir aš išmoksiu.“ Taigi, būtent technologijų laikais reikia turėti tokių priemonių, kad švietimo sistema galėtų sudominti vaikus, kad galėtų įtraukti ir mokyti, kad šis prisimintų ir taikytų praktiškai. Būtent ši idėja, ši mintis UAB „Lantelis“ komandą įkvepia kurti naudingus produktus.

Daugiau sužinoti apie jų siūlomus produktus galima svetainėje www.viskassvietimui.lt. Tai: sąveikieji ekranai ir programinė įranga, aktyvusis mokymas, klasės valdymas, laboratorija, STE(A)M sprendimai, klasės baldai, hibridiniai sprendimai, konferenciniai sprendimai.

Šio informacinio susitikimo metu UAB „Lantelis“ atstovai plačiau apžvelgė nuotolinio mokymo sprendimų skirtumus ir kuo naudinga bei prasminga Hibridinė klasė net ir ne karantino metu.

 

Rita Baškienė

Nacionalinės švietimo agentūros

Ugdymo turinio departamento

Mokymo priemonių skaidos skyriaus metodininkė

El. p. rita.baskiene@nsa.smm.lt

Skip to content