I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Daugiau nei 800 metodinės medžiagos rinkinių padės mokytojams ruošiantis pamokoms

2021-02-26

Nacionalinė švietimo agentūra yra sukaupusi daugiau nei 800 įvairios naudingos metodinės medžiagos rinkinių, kurie laisvai prieinami visiems mokytojams, kasdien susiduriantiems su iššūkiais, kaip planuoti ugdymo veiklas, kaip nuotoliniu būdu įdomiai pateikti žinias mokiniams.

Šiuo laikotarpiu, kai tradicines pamokas klasėje pakeitė veikla virtualioje erdvėje, metodinė medžiaga, kurioje rekomenduojama dalyko metodika, mokymo temos, priemonės, įsivertinimo ir vertinimo būdai, gali padėti mokytojams lengviau pasiruošti pamokoms.

Visa metodinė medžiaga kaupiama Ugdymo turinio informacinės sistemos Ugdymo sodas saugykloje. Šalia kiekvienos skelbiamos metodinės medžiagos pateikiama trumpa anotacija, o tinkamai priskirti raktiniai žodžiai padeda greičiau ją surasti. Kad būtų patogiau, visa informacija suskirstyta pagal mokomuosius dalykus.

Informacijos apie naujausią ir populiariausią metodinę medžiagą galima rasti čia: Metodinė medžiaga. Ji nuolat atnaujinama, taip pat skelbiamos ir kitos naudingos nuorodos, kur galima rasti įvairios metodinės medžiagos.

Kiekvienas mokytojas gali pasidalinti savo sukurta metodine medžiaga su kolegomis. Norinčius tai padaryti, kviečiame rašyti el. paštu ugdymo.sodas@nsa.smm.lt. Pasidalinta medžiaga gali naudotis visi Švietimo portalo ir Ugdymo sodo naudotojai, o prenumeruojantiems naujienas pranešimas apie pasidalintą medžiagą išsiunčiamas asmeniškai.

Nacionalinė švietimo agentūra nėra atsakinga už kitų autorių metodinės medžiagos naudojimą. Joje pateikiama asmeninė autoriaus nuomonė, kuri nebūtinai sutampa su oficialia organizacijos pozicija. Viešinama medžiaga yra rekomendacinio pobūdžio ir dėl naudojimosi ja sprendžia mokytojas. Metodinė medžiaga turėtų atitikti šiuos reikalavimus (peržiūrėti reikalavimus).

 

Nacionalinės švietimo agentūros

Ugdymo turinio departamento

Mokymo priemonių sklaidos skyrius

Skip to content