I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Nuotolinė konferencija „Technologijos karantine. Kur link judėsime po jo?“

2021-03-03

Lietuvos technologijų mokytojų asociacija ir Vilniaus Gedimino technikos universitetas 2021 m. kovo 17 d. organizuoja nuotolinę konferenciją „Technologijos karantine. Kur link judėsime po jo?“, skirtą šių dienų technologijų mokymo (-si) aktualijoms. Konferencijos pranešėjais kviečiami Nacionalinės švietimo agentūros atstovai: Ugdymo turinio departamento Ugdymo turinio rengimo skyriaus metodininkė Eglė Vaivadienė pristatys technologijų bendrosios programos projektą pranešime „Kas kinta atnaujinamoje technologijų programoje?“.

Taip pat kviečiame visus, kurie norėtų pasidalinti savo patirtimi ar idėjomis, ir tuos, kurie norėtų tik pasiklausyti ar dalyvauti diskusijose, registruotis užpildant registracijos anketą.

Siūlančius savo pranešimą prašome registruotis iki š. m. kovo 10 d. ir anketoje įrašyti technologijų sritį ir temą. Pranešimo trukmė – iki 10 min.

Konferencijos dalyviai registruojasi, užpildydami dalyvio anketą „Ateities inžinerijos” (AI) platformoje https://ateitin.vgtu.lt/course/view.php?id=319

Norint užpildyti anketą, reikia prisijungti savo AI asmenine naudotojo paskyra, o jeigu jos dar neturite – galite pasinaudoti šia laikina paskyra:
naudotojo vardas: techmok
slaptažodis: Techno.1

Ši paskyra leis ne tik užsiregistruoti į nuotolinę konferenciją, bet ir susipažinti su AI platforma „iš vidaus”, kurioje rasite mokiniams parengtos medžiagos.

Konferencijos darbotvarkę bus paskelbta ir prisijungimo nuoroda atsiųsta konferencijos dalyviams po š. m. kovo 10 d. Planuojama renginio trukmė – 3 val., numatoma pradžia – 15.00 val. (bus patikslinta).

Iškilus klausimams dėl renginio, kreipkitės į Henriką Vaišvilą (el. paštas litechma@gmail.comtel. 868786856), dėl registracijos AI platformoje – į Henriką Mykolaitį (el. paštas ateitin@vilniustech.lt, tel. 861880420).

Skip to content