I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Edukacijos forumas tema „Kokybiško švietimo visiems visą gyvenimą UNESCO vizija: artėjame prie ar tolstame nuo jos?“

2021-03-15

Švietimo, mokslo ir sporto ministerija (ŠMSM) ir Lietuvos edukacinių tyrimų asociacija (LETA) kartu su Vytauto Didžiojo universiteto Švietimo akademija š. m. kovo 25 d. 15–17 val. organizuoja ketvirtąjį edukacijos forumą „Edukologija Lietuvai – moksliniais tyrimais grįsto ugdymo ir švietimo link“, skirtą temai „Kokybiško švietimo visiems visą gyvenimą UNESCO vizija: artėjame prie ar tolstame nuo jos?“ aptarti.

Forume bus pristatyta Vytauto Didžiojo universiteto Švietimo akademijos mokslininkių grupės 2020 metais parengta ir išleista medžiaga diskusijai, su kuria galima susipažinti UNESCO  ir  Kokybiškas švietimas visiems visą gyvenimą: artėjame prie vizijos ar tolstame nuo jos?

Kviečiame dalyvauti bendrojo ugdymo ir aukštųjų mokyklų, savivaldybių atstovus, švietimo praktikus, švietimo politikos kūrėjus, ugdymo mokslų atstovus, tyrėjus, visus, kuriems aktualūs edukacijos tyrimai ir sprendimų paieškos.

Forumo programa ir prisijungimo informacija paskelbta:

https://lera.lt/2021/03/10/edukacijos-forumas-kokybisko-svietimo-visiems-visa-gyvenima-unesco-vizija-artejame-prie-ar-tolstame-nuo-jos/

 

 

Organizatorių vardu

prof. dr. Liudmila Rupšienė, Lietuvos edukacinių tyrimų asociacijos prezidentė,

el. p. liudmila.rupsiene@baltcontract.eu, tel. 8 686 39 529

 

prof. dr. Loreta Žadeikaitė,

ŠMSM Studijų, mokslo ir technologijų departamento vyriausioji patarėja,

el. p. Loreta.Zadeikaite@smm.lt, tel. 8 686 21 364

 

Skip to content