I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Pradedamas vaizdo konferencijų ciklas apie mokyklos, mokytojo, mokinio refleksijos ir įsivertinimo sąsajas ir svarbą tobulinant veiklas, siekiant asmeninio meistriškumo ir kuriant mokyklos ateities perspektyvą

2021-03-19

Š. mkovo 25 dieną (ketvirtadienį) 15 val. vyks Nacionalinės švietimo agentūros Švietimo pagalbos departamento Mokyklų veiklos plėtros skyriaus organizuojama nuotolinė konsultacija „Įsivertinimas ir besimokanti mokykla“.

Kviečiame dalyvauti bendrojo ugdymo mokyklų direktorius, jų pavaduotojus, mokyklos įsivertinimo grupių narius.

Konsultacijoje bus kalbama apie įsivertinimo ir besimokančios mokyklos sąsajas, pristatomos mokyklų vadovų patirtys kuriant besimokančiąją mokyklą, Mokyklų veiklos plėtros skyriaus pagalbos galimybes mokykloms.

Programa

Iš konsultacijos dalyvių tikimasi refleksijos tokiais aspektais (galima parašyti pokalbių lange konsultacijos metu arba atsiųsti el. paštu Laima.Gudaite@nsa.smm.lt):

  1. Kokie konsultacijos momentai / aspektai / klausimai Jums buvo svarbūs, sustiprino Jūsų turėtas žinias ir kompetencijas.
  2. Įvardykite konkrečius konsultacijos metu išgirstus aspektus / temas / veiklas, kurias galėsite pritaikyti savo mokykloje.
  3. Jeigu pageidaujate dalyvauti kitose konsultacijose apie mokyklos įsivertinimą, parašykite bent 2 argumentus ir / ar įsipareigojimus.

REGISTRACIJA BAIGTA

 

Trukmė apie 90 min. „Teams“ virtualioje aplinkoje.

Prisijungimo nuoroda bus atsiųsta užsiregistravusiems dalyviams likus dienai iki renginio.

 

Maloniai kviečiame registruotis ir dalyvauti!

 

Laima Gudaitė

Nacionalinės švietimo agentūros

Švietimo pagalbos departamento

Mokyklų veiklos plėtros skyriaus metodininkė

El. p. Laima.Gudaite@nsa.smm.lt

Skip to content