I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


KTU mokslininkų nemokamų paskaitų ciklas Mokytojams Plius

2021-04-09

Kauno technologijos universiteto (KTU) Edukacinės kompetencijos centras kviečia visų dalykų mokytojus į nemokamų paskaitų ciklą Mokytojams Plius!

Artimiausias organizuojamas renginys vyks 2021 m. balandžio 15 d. 15.30 val. KTU Socialinių, humanitarinių mokslų ir menų fakulteto doc. dr. Laura Daniusevičiūtė-Brazaitė skaitys paskaitą Kaip nepamesti galvos ir atminties? Doc. dr. Laura Daniusevičiūtė-Brazaitė papasakos apie naujausius mokslinius atradimus dėmesio gerinimo ir atminties lavinimo srityse, supažindins su strategijomis trumpalaikei ir ilgalaikei atminčiai lavinti, dėmesiui telkti, padės jas išbandyti praktiškai. Daugiau informacijos apie šį renginį ir registracijos nuorodą galima rasti čia: https://shmmf.ktu.edu/events/kaip-nepamesti-galvos-ir-atminties-mokytojams/

Informacija apie ateityje vyksiančias Mokytojams Plius ciklo paskaitas bus skelbiama KTU Edukacinės kompetencijos centro puslapyje https://shmmf.ktu.edu/ekc/ ir KTU Socialinių, humanitarinių mokslų ir menų fakulteto Facebook paskyroje https://www.facebook.com/shmmf .

Skip to content