I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Nuotolinė praktinė konferencija „Šiandieninis mokinys – atsakingas verslininkas rytoj. Mokymo metodika“

2021-04-09

Commission of the European Communities (2002) Europos Sąjungoje teigiama, kad verslumas yra vienas prioritetinių valstybės narės sėkmingo vystymosi veiksnių. Europos Sąjungos šalyse didelis dėmesys skiriamas verslumo ugdymo integravimui į švietimo sistemos procesus, verslumo ugdymas įtraukiamas į Bendrąsias programas. Lietuvos Respublikos švietimo, mokslo ir sporto ministerijos dokumentuose Verslumo ugdymas taip pat įtrauktas į Bendrąsias programas bei išsilavinimo standartus. „Ekonominio raštingumo ir verslumo strategijoje“ (2004) verslumas apibrėžiamas kaip „asmens mąstymo būdas ir asmeninės socialinės, vadybinės bei asmeninės kompetencijos, leidžiančios turimas žinias pritaikyti savo kasdieniam gyvenimui, t. y. konkretūs gebėjimai, teikiantys galimybę ne tik organizuoti savo verslą, bet ir prisiimti riziką už padarytus sprendimus“. Bendrosiose programose atskleidžiamos verslumo sąsajos su dauguma mokomųjų dalykų, taip patvirtinama verslumo ugdymo įgyvendinimo svarba mokykloje.

Radviliškio Lizdeikos gimnazija organizuoja ir kviečia Lietuvos pedagogus 2021 m. balandžio 14 d. 12 val. dalyvauti nuotolinėje praktinėje konferencijoje „Šiandieninis mokinys – atsakingas verslininkas rytoj. Mokymo metodika“. Konferencijos tikslas – aptarti socialinio verslumo sampratą ir verslumo ugdymo svarbą mokykloje bei pristatyti veiksmingas verslumo integravimo praktikas, įgytas per penkerius metus įgyvendinant Erasmus+ strateginės (mokyklų ir nevyriausybinių organizacijų) partnerystės projektą, pamokų organizavimo metodiką ir rekomendacijas apie socialinio verslumo integravimo į mokamuosius dalykus galimybes.

Būtina dalyvių registracija. Registracija vyksta adresu https://forms.gle/UyXpasYfewffD6GS9

Visiems užsiregistravusiems dieną prieš renginį el. adresu, kurį nurodėte registracijos anketoje, bus atsiųsta prisijungimo nuoroda. Renginys nemokamas.

Jeigu kiltų klausimų, maloniai prašome kreiptis į Radviliškio Lizdeikos gimnazijos direktoriaus pavaduotoją Skirmantę Petraitienę telefonu +370 687 92905 arba el. paštu skirma_p@yahoo.com

Konferencijos programa

Skip to content