I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


„Tobulėjimo link”

2021-04-23

2021 m. balandžio 20 d. Nacionalinės švietimo agentūros Įtraukties plėtros skyrius organizavo renginį „Tobulėjimo link”, skirtą specialiųjų mokyklų, daugiafunkcinių ir ugdymo centrų atstovams.

Renginio metu dalyvavo apie 200 dalyvių, kurie turėjo galimybę išgirsti švietimo pagalbos specialistų pranešimus apie specialiųjų mokyklų gerąsias praktikas, vaizdinių užduočių kūrimą specialiųjų ugdymosi poreikių turintiems vaikams, ugdomiems kontaktiniu būdu ar namuose karantino metu, ugdymo aplinkų įtaką, organizacines mokinių streso valdymo galimybes mokytojo darbe, integruotas ir efektyvias ugdymo priemones, skirtas įtraukiajam ugdymui, pozityvaus elgesio palaikymą ir intervencijų sistemos praktikų taikymą dirbant su mokiniais, turinčiais specialiųjų ugdymosi poreikių. Renginys buvo verčiamas į gestų kalbą.

Renginyje dalyvavo Švietimo, mokslo ir sporto ministerijos (ŠMSM) viceministras Ramūnas Skaudžius ir ŠMSM Bendrojo ugdymo departamento Švietimo pagalbos skyriaus vedėja Gražina Šeibokienė bei Nacionalinės švietimo agentūros Švietimo pagalbos departamento direktorė Irma Čižienė.

 

Nacionalinės švietimo agentūros Įtraukties plėtros skyrius

Skip to content