I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Pažintinis renginys „Profesinio tobulėjimo svarba ir galimybės“

2021-06-01

Nacionalinė švietimo agentūra, vykdydama projektą „Mokyklų darbuotojų, koordinuojančių informacinių ir komunikacinių technologijų veiklą, kompetencijos tobulinimas“ (projekto kodas 09.2.1-ESFA-V-726-02-0001), kviečia asmenis, atsakingus už IKT veiklą mokykloje ar besidominčius ir padedančius diegti technologijas, dalyvauti pažintiniuose renginiuose, kuriuose  bus pristatytos skaitmeninės kompetencijos tobulinimo galimybės.

Birželio 4 d. 12.00 val. kviečiame dalyvauti informaciniame renginyje „Profesinio tobulėjimo svarba ir galimybės“ ir išsamiau susipažinti su šia tema, atrasti sau tinkamus metodus ir priemones.

Šį kartą  lektorės atskleis mokytojams profesinės raidos galimybes. Jūsų laukia J. Marino Nuolatinio tobulėjimo metodo pristatymas, susipažinsite su asmeninės pedagogo profesinės raidos formomis. Seminare bus aptariamos lyderystės temos, Lietuvos ir Europos švietimo projektai ir programos.

Renginio metu bus atliekamos įvairios praktinės užduotys: išmoksite saugiai naudoti atvaizdą pristatymuose, kursite autoportretą; kūrybinėse dirbtuvėse „Ateities mokykla“ mokysitės kurti komiksų istorijas. Taip pat sužinosite, kaip atliekamas kritinio mąstymo testas ir išbandysite kitus naudingus skaitmeninius įrankius.

Norinčius dalyvauti renginyje kviečiame registruotis čia.

Kiekvienam prisiregistravusiam dalyviui asmeniškai bus atsiųsta renginio programa ir prisijungimo nuoroda. Dalyvių skaičius ribotas.

Nuotolinio pažintinio renginio trukmė – 4 akad. valandos.

 

Laura Stankevičienė

Projekto „Mokyklų darbuotojų, koordinuojančių informacinių ir komunikacinių technologijų veiklą, kompetencijos tobulinimas“ (projekto kodas 09.2.1-ESFA-V-726-02-0001) metodininkė

El. p. laura.stankeviciene@nsa.smm.lt, tel. 8 659 01419

Skip to content