I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Kviečiame tapti vadovavimo švietimo įstaigai kompetencijų vertintojais

2021-06-16

Nacionalinė švietimo agentūra, siekdama užtikrinti sklandų ir kokybišką pretendentų, ketinančių dalyvauti paskelbtame konkurse švietimo įstaigos (išskyrus aukštąsias mokyklas) vadovo pareigoms eiti, vadybinių kompetencijų vertinimą, kviečia psichologus, pedagogus ir kitus specialistus, atitinkančius nustatytus kvalifikacinius reikalavimus, jungtis prie vertintojų komandos. Vertintojams keliami reikalavimai įvardyti Kvalifikacinių reikalavimų valstybinių ir savivaldybių švietimo įstaigų (išskyrus aukštąsias mokyklas) vadovams aprašo, patvirtinto Lietuvos Respublikos švietimo, mokslo ir sporto ministro 2011 m. liepos 1 d. įsakymu Nr. V-1194 „Dėl Kvalifikacinių reikalavimų valstybinių ir savivaldybių švietimo įstaigų (išskyrus aukštąsias mokyklas) vadovams aprašo patvirtinimo“, priedo „Vadovavimo valstybinei ir savivaldybės švietimo įstaigai (išskyrus aukštąją mokyklą) kompetencijų vertinimas, jam prilygintas vertinimas ir kompetencijų atitikties raiškos lygiams nustatymas“ 4.1.1 papunktyje.

Norintys dalyvauti pretendentų į švietimo įstaigos (išskyrus aukštąsias mokyklas) vadovo pareigas vadybinių kompetencijų vertinimo darbe, turėtų iki 2021 m. birželio 25 d. kreiptis į Stebėsenos ir vertinimo departamento Vertinimo skyriaus metodininkę Almą Račkauskienę el. paštu alma.rackauskiene@nsa.smm.lt, pateikdami prašymą ir savo gyvenimo aprašymą (CV).

Po motyvacinio pokalbio atrinkti pretendentai bus kviečiami į mokymus. Mokymų dalyvių skaičius ribotas. Pirmumas bus teikiamas pretendentų kompetencijų vertinime dalyvavusiems kandidatams. Mokymai vyks intensyviai, todėl prieš registruojantis kviečiame būsimus dalyvius įvertinti savo galimybes dalyvauti ir į mokymus registruotis atsakingai.

 

Nacionalinės švietimo agentūros

Stebėsenos ir vertinimo departamento

Vertinimo skyrius

Skip to content