I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Pažintinis renginys „Grįžtamasis ryšys mokymui(-si) taikant skaitmeninius įrankius“

2021-06-16

Nacionalinė švietimo agentūra, vykdydama projektą „Mokyklų darbuotojų, koordinuojančių informacinių ir komunikacinių technologijų veiklą, kompetencijos tobulinimas“ (projekto kodas 09.2.1-ESFA-V-726-02-0001), kviečia asmenis, atsakingus už IKT veiklą mokykloje ar besidominčius ir padedančius diegti technologijas, dalyvauti pažintiniuose renginiuose, kuriuose  bus pristatytos skaitmeninės kompetencijos tobulinimo galimybės.

Birželio 21 d. 14.30 val. kviečiame dalyvauti informaciniame renginyje „Grįžtamasis ryšys mokymui(-si) taikant skaitmeninius įrankius“ ir išsamiau susipažinti su šia tema, atrasti sau tinkamus metodus ir priemones.

Kviečiame mokytojus, kurie nori pagilinti žinias ir įgyti daugiau patirties taikant skaitmeninius įrankius ugdymo procese: https://padlet.com, https://answergarden.ch/, https://www.flippity.net/, https://www.sli.do/. Naudojantis šiais įrankiais mokytojas turi turėti „Google“ paskyrą. Pagrindiniai įrankių paketai nemokami.

Lektoriai taip pat pristatys aktualias temas apie skaitmeninių išteklių paiešką, kūrimą ir dalijimąsi. Renginio metu bus atliekama daug įvairių praktinių užduočių.

Norinčius dalyvauti renginyje kviečiame registruotis čia.

Kiekvienam prisiregistravusiam dalyviui asmeniškai bus atsiųsta renginio programa ir prisijungimo nuoroda. Dalyvių skaičius ribotas.

Nuotolinis seminaras vyks „Zoom“ platformoje. Renginio trukmė – 4 akad. valandos.

 

Laura Stankevičienė

Projekto „Mokyklų darbuotojų, koordinuojančių informacinių ir komunikacinių technologijų veiklą, kompetencijos tobulinimas“ (projekto kodas 09.2.1-ESFA-V-726-02-0001) metodininkė

El. p. laura.stankeviciene@nsa.smm.lt, tel. 8 659 01419

Skip to content