I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Kviečiame dalyvauti vaizdo konferencijoje-diskusijoje apie bendrojo ugdymo mokyklų 9–12 kl. mokinių profesinio mokymo programų modulių pasirinkimą

2021-06-18

Š. m. birželio 22 d. (antradienį) 15.00 val. kviečiame dalyvauti vaizdo konferencijoje-diskusijoje „Profesinio mokymo programų moduliai: galimybės ir mokinių pasirinkimai“. Renginys vyks virtualioje ZOOM aplinkoje.

Vaizdo konferencijos-diskusijos tikslas – skatinti bendrojo ugdymo mokyklų mokinius rinktis profesinio mokymo programų modulius.

Savo patirtimis apie mokinių profesinio mokymo programų modulių pasirinkimą 2020–2021 m. m., apie jų įgyvendinimą, mokinių atsiliepimus dalysis bendrojo ugdymo mokyklų vadovai. Profesinio mokymo įstaigų atstovai pasidalys savo mintimis, įžvalgomis apie besibaigiančių mokslo metų patirtį ir pristatys 2021–2022 m. m. pasirinkimo galimybes bendrojo ugdymo mokyklų mokiniams profesinio mokymo programų modulių pasiūloje.

Numatoma trukmė apie 90 min.

Būtina išankstinė registracija. Registracija vyks iki birželio 21 d. 17 val.

Prisijungimo nuorodą į vaizdo konferenciją-diskusiją užsiregistravusiems dalyviams išsiųsime renginio dieną nurodytu el. paštu.

Renginys bus įrašomas. Prisijungdami prie šios vaizdo transliacijos, Jūs išreiškiate sutikimą dėl jos įrašymo ir skelbimo.

Renginį organizuoja Nacionalinės švietimo agentūros Mokyklų veiklos plėtros skyrius.

 

Deimutė Plikšnienė
Nacionalinės švietimo agentūros
Švietimo pagalbos departamento
Mokyklų veiklos plėtros skyriaus metodininkė
El. p. deimute.pliksniene@nsa.smm.lt

Skip to content