I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Kviečiame dalyvauti programos „Nacionalinio saugumo ir pilietiškumo nuostatų stiprinimas ugdyme“ pasirenkamojo modulio „Pilietis ir šalies gynyba“ vasaros kursuose 2021 m. rugpjūčio 10–13 d.

2021-07-16

2021 m. rugpjūčio 10–13 d. kviečiame dalyvauti programos „Nacionalinio saugumo ir pilietiškumo nuostatų stiprinimas ugdyme“ pasirenkamojo modulio „Pilietis ir šalies gynyba“ vasaros kursuose.

Stiprinant visuomenės ir kiekvieno piliečio vaidmenį valstybės kūrime, šalies saugumo ir gynybos užtikrinimo procese, pilietinio ugdymo klausimai, susiję su šalies gynyba, tampa vis aktualesni. Kviečiame visų mokomųjų dalykų mokytojus, neformaliojo švietimo mokytojus ir švietimo administratorius dalyvauti vasaros kursuose.

Šiuose kursuose turėsite galimybę giliau pažinti Lietuvos kariuomenę, dalyvauti edukacinėse veiklose, susipažinsite su teisiniais režimais Lietuvoje, įgysite žinių apie individualų ir šeimos pasirengimą krizei, piliečio vaidmenį, išsaugojant šalies valstybingumą, piliečių veiksmus galimos grėsmės atveju, be to, įgysite gyvybiškai svarbių išgyvenimo įgūdžių. Šią patirtį galėsite integruoti į savo mokomuosius dalykus ir perduoti savo mokiniams, šeimos nariams, įsigilinsite į pasirenkamojo kurso „Pilietis ir šalies gynyba“ dėstymo mokykloje galimybes.

Kursai vyks Generolo Jono Žemaičio Lietuvos karo akademijoje (Šilo g. 5, Vilnius).

Renginio darbotvarkę paskelbsime užsiregistravusiems dalyviams. Registruotis į šiuos kursus galite iki liepos 26 dienos. Registracija čia.

Dalyvavimas yra nemokamas, tačiau dalyvių skaičius yra ribotas.

Renginio dalyviai bus maitinami ir apgyvendinami Generolo Jono Žemaičio Lietuvos karo akademijos bendrabutyje Vilniuje. Mokymai vyks mokyklos auditorijoje ir lauke. Aktyvioms veikloms lauke turėkite patogius drabužius ir avalynę.

Sėkmingai baigę vasaros kursus, dalyviai gaus Nacionalinės švietimo agentūros kvalifikacijos tobulinimo pažymėjimus.

Detalesnę informaciją dėl registracijos suteiks Inga Peslekaitė, el. p. inga.peslekaite@nsa.smm.lt.

 

Inga Peslekaitė,

Nacionalinės švietimo agentūros Ugdymo turinio departamento

Ugdymo turinio rengimo skyriaus metodininkė

El. p. inga.peslekaitė@nsa.smm.lt

Skip to content