I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Paskelbta vaizdo medžiaga apie geros mokyklos kūrimą

2021-07-20

Mokytojo TV interneto platformoje paskelbti Nacionalinės švietimo agentūros organizuoto viešųjų konsultacijų ciklo „Įsivertinimas, vadybiškumas, geros mokyklos kūrimas“ renginių vaizdo įrašai. Konsultacijos, vaizdo konferencijos ir diskusijos skirtos bendrojo ugdymo mokyklų direktorių pavaduotojams ugdymui.

Viešojoje konsultacijoje „Mokyklų veiklos įsivertinimo ir pažangos duomenys ir duomenimis grįstas mokyklos veiklos planavimas“ pristatyti apibendrinti mokyklų veiklos kokybės įsivertinimo ir pažangos duomenys, pažangos aprašymų analizė ir mokyklos veiklos planavimas, remiantis mokyklos turimais duomenimis. Nagrinėta, kaip išsikelti plano tikslą, suplanuoti veiklas, numatyti planuojamos veiklos kiekybinius ir kokybinius rodiklius, pabrėžta, kas yra pagrindiniai mokyklos veiklos rezultatai.

Vaizdo konferencijoje-diskusijoje „Pavaduotojų lyderystė: 2020–2021 mokslo metų iššūkiai, brandinę asmeninį profesionalumą“ kalbėta apie 2020–2021 mokslo metais pavaduotojams tekusius iššūkius, jų įveikimą, atradimus, gerąją praktiką. Aptarti probleminiai klausimai: kur slypi pavaduotojo-lyderio sėkmės pradžia; kokie iššūkiai ir atradimai buvo netikėčiausi; ką verta išlaikyti kitais mokslo metais; kokios kolegiško mokymosi priemonės būtų naudingos pavaduotojams.

Vaizdo konferencijoje-diskusijoje „Pavaduotojų lyderystė: nuotolinio ir kontaktinio mokymosi derinimas, mokymasis lauke“ kalbėta apie nuotolinio ir kontaktinio mokymosi proceso organizavimo būdų derinimą, adaptaciją grįžus į mokyklą.

Vaizdo konferencijoje-diskusijoje „Profesinio mokymo programų moduliai: galimybės ir mokinių pasirinkimai“ aptartas bendradarbiavimas tarp savivaldybės teritorijoje esančių bendrojo ugdymo mokyklų, profesinio mokymo įstaigų, pasidalyta patirtimi ir iššūkiais bendrojo ugdymo mokyklose ir profesinio mokymo įstaigose, pristatytos mokinių karjeros galimybės.

Skip to content