I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Dėl dalyvavimo apskritojo stalo diskusijoje „Ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo programas vykdančių mokyklų veiklos kokybės įsivertinimo metodikos išbandymo rezultatų aptarimas“

2021-07-29

Nacionalinė švietimo agentūra, įgyvendindama Europos Sąjungos fondų finansuojamą projektą „Neformaliojo vaikų švietimo, ikimokyklinio, priešmokyklinio ir bendrojo ugdymo vertinimo, įsivertinimo tobulinimas ir plėtotė“, vykdo veiklas, skirtas ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo kokybei tobulinti ir kviečia ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo įstaigų vadovus, mokytojus, savivaldybių specialistus dalyvauti apskritojo stalo diskusijose  „Ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo programas vykdančių mokyklų veiklos kokybės įsivertinimo metodikos išbandymo rezultatų aptarimas“. Metodikos rengėjų grupė pristatys ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo programas vykdančių mokyklų veiklos kokybės įsivertinimo metodikos išbandymo rezultatus, ir svarbiausius įsivertinimo metodikos koregavimo po išbandymo aspektus. Po pristatymo kviesime aktyviai dalyvauti diskusijoje.

Apskritojo stalo diskusijos vyks 2021 m. rugpjūčio 18 ir 19 d. nuotoliniu būdu. Renginio pradžia 9.30 val., pabaiga 17.00 val.

Apskritojo stalo diskusijos darbotvarkę ir nuorodą atsiųsime užsiregistravusiems dalyviams prieš renginį.

Registruotis el. paštu gitana.buivydiene@nsa.smm.lt

Kilus klausimams prašome kreiptis į Nacionalinės švietimo agentūros projekto „Neformaliojo vaikų švietimo, ikimokyklinio, priešmokyklinio ir bendrojo ugdymo vertinimo, įsivertinimo tobulinimas ir plėtotė“ veiklos Nr. 1.1. metodininkes Ramunę Korenkienę, el. paštas ramune.korenkiene@nsa.smm.lt ir Gitaną Buivydienę, el. paštas gitana.buivydiene@nsa.smm.lt.

Skip to content