I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Vyksta Švietimo portalo atnaujinimas

2021-09-01

Švietimo portalas emokykla.lt naujus mokslo metus pasitinka pasikeitęs ir kviečia visus susipažinti su naujesne versija. Šiuo metu baigiamas pirmas portalo naujinimo etapas, kurio metu buvo tobulinamas svetainės dizainas ir funkcionalumas.

Švietimo portalo funkcijos yra šios: rinkti ir teikti informaciją apie švietimo renginius, skaitmeninius leidinius ir aktualius dokumentus; rinkti ir kaupti skaitmenines mokymo priemones, kurti jų aprašus, skelbti bendrąsias ugdymo programas, informaciją apie vadovėlius, metodinę ir kitą medžiagą.

Švietimo portalo naujinimo darbai vyksta dviem etapais:

I etapas – keičiamas Švietimo portalo dizainas ir navigacija, meniu, funkcionalumas. Atnaujinama skaitmeninių mokymo priemonių paieška.

II etapas – skaitmeninamos bendrosios ugdymo programos, kad mokytojai galėtų patogiai jomis naudotis. Bus sukurtos bendrųjų programų sąsajos su metodine medžiaga, skaitmeninėmis mokymo priemonėmis ir vadovėliais.

Tikimės, kad portalas bus patogesnis naudotojams, todėl kviečiame mokytojus prisidėti prie šių pokyčių. Jei pastebėsite netikslumų, neveiks kuri nors portalo dalis, būsime dėkingi, jei apie tai pranešite el. paštu svietimo.portalas@nsa.smm.lt. Taip pat lauksime Jūsų nuomonių ir siūlymų dėl portalo dizaino ir funkcionalumo.

Skip to content