I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Paskelbta vaizdo medžiaga apie 2021–2022 mokslo metų aktualijas

2021-09-06

Mokytojo TV interneto platformoje paskelbti LR švietimo, mokslo ir sporto ministerijos ir Nacionalinės švietimo agentūros (NŠA) organizuotų renginių, skirtų 2021–2022 mokslo metų aktualijoms ir perspektyvoms, vaizdo įrašai.

LR švietimo, mokslo ir sporto ministerijos surengtame Švietimo forume „2021–2022 mokslo metų aktualijos ir perspektyvos“ diskutuota STEAM ugdymo, geros savijautos, skaitmeninės transformacijos, ugdymo organizavimo, įtraukties galimybių, duomenų analizės temomis.

NŠA vaizdo konferencijoje „Nauji mokslo metai: aktualijos ir naujovės“ aptartos NŠA veiklos, žengiant į naujus mokslo metus: ugdymo turinio atnaujinimas, jo išbandymo tyrimas, ugdymo turinio priemonės ir pateikimo būdai, taikant hibridinį ir nuotolinį mokymą; mokinių pasiekimų gerinimas ir vertinimai, pagalba mokyklų vadovams, mokytojams, švietimo specialistams.

LR švietimo, mokslo ir sporto ministerijos vaizdo konferencijoje „Pradinio, pagrindinio ir vidurinio ugdymo programų įgyvendinimo 2021–2022 mokslo metais aktualijos“  bendrojo ugdymo mokyklų vadovams ir pavaduotojams pristatytos pradinio, pagrindinio ir vidurinio ugdymo programų įgyvendinimo aktualijos naujais mokslo metais.

LR švietimo, mokslo ir sporto ministerijos vaizdo konferencijoje „Kaip mokyklos dirbs naujais mokslo metais?“ aptarti klausimai aktualūs mokinių tėvams.

NŠA vaizdo konferencijoje „Pavaduotojų lyderystė: mokymosi praradimų dėl COVID-19 pandemijos kompensavimas“ pristatyti naujausi mokinių pasiekimų duomenys pandemijos ir jau taikytų mokymosi praradimų kompensavimo priemonių kontekste, nauji informavimo apie pasiekimus būdai mokiniams ir mokytojams, siūlytinos svarbiausios mokinių mokymosi praradimų kompensavimo priemonės ateinančiais mokslo metais.

Skip to content