I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Kviečiame Lietuvos mokyklas dalyvauti NASA ir LEGO® Education mokymosi iniciatyvoje „Pasiruoškite paleidimui“

2021-09-07

LEGO® Education, bendradarbiaudamas su NASA ir Artemis I (liet. Artemidė I) komanda, 1–12 klasių mokiniams ir mokytojams pristato naujausią LEGO® Education nemokamą STEAM mokymosi kursą – „Pasiruoškite paleidimui“, kurio metu mokiniai turės galimybę dalyvauti virtualioje NASA misijoje iš Mėnulio į  Marsą.

Mokytojai ir mokiniai nuo  š. m.  rugsėjo 14 d. iki  lapkričio 16 dienos (10 savaičių ciklas) kartu su nauja LEGO® kosmoso komanda ir NASA Artemis I komandos kolegomis galės prisijungti prie skaitmeninių kelionių, interaktyvių aplinkų, sukurtų simuliacijų, kurios apims tris su įgyvendinama misija susijusias mokymosi temas: pakilimas į kosmosą, bandymai ir transportas bei darbas kosmose. Kiekvieną savaitę mokiniai atsidurs NASA inžinierių, mokslininkų ir astronautų vietoje. Atvirų pamokų metu mokiniai įgis praktinių įgūdžių ir spręs tas pačias problemas, su kuriomis susiduria Artemis I komanda, besiruošdama misijai į Marsą ir ją įgyvendindama.

Skaitmeninių pamokų serija bus nemokamai prieinama Robotiada svetainėje ir SIMPO.LT elektroninėje parduotuvėje. Jos medžiagą bus galima lengvai pritaikyti ne vien STEAM, technologijų pamokose, bet ir kitų dalykų užsiėmimuose, naudojant esamą medžiagą arba „LEGO® Education“ rinkinius.

Mokytojai kviečiami užsiregistruoti ir gauti daugiau informacijos  šioje registracijos nuorodoje , taip pat atsisiųsti mokytojo išteklių vadovą lietuvių kalba. Įtraukiantys ir nuotaikingi Inžinieriaus užrašai leis kiekvienam mokiniui pasijausti tikru NASA specialistu. Susipažinti su LEGO® kosmoso komanda galite atsisiuntę jų biografijų aprašymus.

Skip to content