I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Sveikiname visus pedagogus su Tarptautine mokytojų diena!

2021-10-05

Šia proga, norime pasidalinti specialiu nuotraukų albumu bei mūsų Agentūros kolegų prisiminimais apie savo buvusius mokytojus.

Linkime, jog praėjus net dešimtmečiams po mokyklos baigimo neužmirštume Jų pamokų, skirto laiko, pastangų ir praleistų akimirkų kartu.

RŪTA: „Mūsų klasę buvo galima laikyti „linksma kompanija“, kuri gerokai patampė auklėtojos Laimos nervus, tačiau aš prisimenu mūsų tautines vakarones, mūsų ekskursiją į Taliną, mūsų šokius, mūsų dainas, mūsų teismą per šimtadienį bei mūsų ašaras per Paskutinį skambutį“.

 

ASTA: „Labai džiaugiuosi, jog mokytoja Zina, mano auklėtoja, nebaigė „kadencijos“ 1994 metais, o liko mūsų auklėtoja iki dabar: aplanko mus kiekviename klasės susitikime, reaguoja paskelbus naujienas socialiniuose tinkluose, reflektuoja, pakreipia mus bei neleidžia mums pasenti“.

ANA: „Labai šviesūs bei mieli prisiminimai. Gerai pamenu nuotraukoje matomas mokytojas: Teresą ir klasės auklėtoją Genoefą, kurios jau su mumis nebėra. Ji nuo 5 iki 12 klasės mus auklėjo, lydėjo ir mylėjo“.

JURGITA: „Su pačiu geriausiu klasės auklėtoju Algirdu Koliniu Paskutinio skambučio šventėje“.

LORETA IR MARGARITA: „Mūsų mokytoja Saulė, kurią pažinome mokykliniais laikais, o dabar pažįstame ir kaip savo kolegę Agentūroje. O atrodo lyg vakar… AČIŪ, miela Mokytoja, už pamokas. Vertingas tada ir dabar“.

Skip to content