I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Kviečiame dalyvauti tarptautinio standarto FIRST® LEGO® Lyga robotikos varžybose!

2021-10-08

Turime galimybę kompensuoti net dvidešimties pirmų užsiregistravusių komandų dalyvavimo mokestį.

Nuostabus varžybų partneris – Go Vilnius, artėjančio Vilniaus 700 metų jubiliejaus proga paruošė visiems Lietuvos mokiniams dovaną!

Projektinės, praktinės FIRST LEGO lygos užduotys supažindina mokinius su inžinerija ir programavimu įtraukiančioje, įdomioje ir kūrybingoje klasės veikloje arba popamokinėje mokymosi aplinkoje, kurioje mokiniai bendradarbiauja, kad išspręstų kasmetinį robotikos iššūkį. Darželiams, pradinėms ir vidurinėms mokykloms skirtos programos, kurias kasmet pasaulyje įveikia milijonai mokinių, mentorių, pedagogų, savanorių, rėmėjų ir absolventų iš 110 šalių, įkvėpia naujovėms ir padeda jauniems žmonėms kurti geresnę ateitį. Transportas skatina mus judėti į priekį, daro įtaką viso pasaulio ekonomikai ir priartina mus prie viso pasaulio. 2021–2022 metų robotikos sezone, Qualcomm pristatytame FIRST®FORWARD, komandos gali iš naujo įsivaizduoti kelią į priekį ir sukurti transporto ateitį.

Itin svarbus visų dalyvių ir trenerių saugumas, todėl Explore ir Challenge varžybos vyks hibridiniu būdu. Komandų nariai tik tarpusavyje susirenka darbui, pagal mokykloje galiojančias Covid-19 saugumo taisykles, o susitikimai su teisėjais ir apdovanojimų ceremonija vyks nuotoliniu būdu.

Discover grupės dalyviai yra kviečiami organizuoti grupės ar darželio masto renginius, kurių eiga ir tvarka yra Komandos susitikimų vadove ir tai yra paskutinioji komandos misija – pristatyti savo pasiekimus ir išmoktas temas!

Varžybų partneris – Go Vilnius, kuris artėjančio Vilniaus 700 metų jubiliejaus proga kviečia įsitraukti kuo daugiau komandų ir pirmosioms 40 (jau turinčioms arba planuojančioms jau šiam sezonui įsigyti įrangą) kompensuoja registracijos mokestį! Registracijos nuoroda  – https://forms.office.com/r/e9vrYqWwtP

Kiekvienas dalyvaujantis mokinys bus apdovanotas, taip pat papildomai bus daugybė apdovanojimų grupių, todėl labai tikėtina, kad komanda laimės ne tik medalį, bet ir taurę ar pagrindinius prizus! Pati geriausia komanda turės galimybę vykti į Jungtines Amerikos Valstijas atstovauti Lietuvą!

Registracijos mokestis Discover (darželių) komandai yra 130 eurų. Į registracijos mokestį įeina:

Registracijos mokestis Explore (6 – 10 metų) komandai yra 150 eurų. Į registracijos mokestį įeina:

Registracijos mokestis Challenge (10 – 16 metų) komandai yra 250 eurų. Į registracijos mokestį įeina:

 

Daugiau informacijos: Domantė Tamoševičiūtė, tel. +37060399663, el. paštas domante@robotiada.org

Skip to content