I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


NŠA tęsia verslo ir švietimo bendruomenės susitikimus

2021-10-25

Tęsiame informacinių susitikimų ciklą, skirtą švietimo bendruomenei. Susitikimuose verslo įmonės nuotoliniu būdu pristato ugdymui skirtas naujoves, skaitmenines mokymo priemones ir mokymo metodikas.

Norinčiuosius dalyvauti kviečiame registruotis. Dalyviams, užpildžiusiems registracijos anketą, prisijungimo nuoroda bus išsiųsta el. paštu, likus dienai iki renginio pradžios.

Pateikiame 2021 m. gruodžio mėnesio informacinių susitikimų nuotoliniu būdu grafiką.

2021 m. gruodžio 1 d. 15.3017.00 val.

Naujos kartos skaitmeninė mokymosi priemonė. Praturtinti skaitmeniniai vadovėliai, kurie apima visas pamokos dalis: nuo pamokos pradžios – sužadinti skirto turinio, iki pabaigos – apibendrinimo ir įsivertinimo. UAB „Ateities pamoka“

Praturtinto skaitmeninio vadovėlio turinys papildytas vaizdo įrašais, iliustracijomis, interaktyviomis užduotimis, infografikais, pateiktimis, EMA užduotimis ir diagnostiniais testais. Skaitmeninis turinys apima visas pamokos dalis: „mokymosi uždaviniai ir vertinimo kriterijų skelbimas“, „sužadinimas“, „aiškinimas“, „apibendrinimas“, „įtvirtinimas“. Tai leidžia mokytojui lengviau paaiškinti, sudominti, motyvuoti ir aktyviai įtraukti mokinius į mokymosi procesą, o mokiniams – geriau suprasti pamokos temą.

Kviečiame dalyvauti ir apie visa tai plačiau sužinoti susitikimo metu.

Registruotis

 

2021 m. gruodžio 8 d. 15.3017.00 val.

Mokymosi aplinka, padedanti mokiniams ir mokytojams sėkmingai dirbti skaitmeniniu būdu, – pasiruošimas pamokoms, tiesioginės pamokų transliacijos, namų darbai, vertinimas. Knygynas „Krisostomus Lietuva“

„Classroom presentation tool“ – tiesioginės pamokų transliacijos lengvai ir patikimai. Naudodamiesi specialiu nuotolinių pamokų įrankiu, pasieksite visus skaitmeninius mokymo medžiagos šaltinius ir valdysite visą pamokų veiklą, atskirus vadovėlio segmentus, vaizdo ir garso įrašus. Įrankis veikia bet kurioje nuotolinėje aplinkoje, esant klasėje ar namuose.

„E-book“ – skaitmeninė spausdinto vadovėlio versija, apimanti kalbos įgūdžių lavinimą – viskas, ko gali prireikti, kad mokiniai būtų aktyvūs pamokose ar besimokydami savarankiškai. Puiki išplėsta tradicinio vadovėlio alternatyva.

„Online Language Practice / Homework“ – skirkite užduotis ir stebėkite klasių pažangą, naudodamiesi OLP mokymo valdymo sistema. Unikali OLP sistema leidžia paskirti savarankiškas užduotis ir stebėti, vertinti ne tik klasės, bet ir individualius rezultatus.

„The App“ – programėlė veikia tiek su interneto ryšiu, tiek be jo, todėl galite nesibaiminti dėl neatliktų užduočių ar dingusio ryšio. Visos atliktos užduotys sinchronizuojamos su OLP mokymo valdymo sistema, išsaugomi duomenys.

Apie visa tai susitikimo metu papasakos knygyno „Krisostomus Lietuva“ atstovai. Kviečiami dalyvauti anglų kalbos mokytojai, dirbantys su 2–12 klasėmis, taip pat mokantys ir suaugusiuosius.

Registruotis

 

Daugiau informacijos: el. p. rita.baskiene@nsa.smm.lt

Skip to content