I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


„Edtech Hackathon“ imsis technologinių sprendimų švietimo lauke

2021-10-29

Lapkričio 9–14 d.  hibridinio mokymo iššūkiams minimizuoti Vilniaus universiteto Verslo mokykla organizuoja pokyčius švietime skatinantį projektą „Edtech Hackathon“. Projekto metu bus identifikuojami švietimo iššūkiai, plėtojami technologiniai sprendimo būdai. Kartu su hakatonu vyks švietimo technologijų savaitė.

6 dienų trukmės Edtech Hackathon – hibridinio ir mišraus ugdymo iššūkių sprendimo sprinte – dalyvauti kviečiami vizionieriai-antrepreneriai, švietimo ir technologijų entuziastai, programuotojai, rinkodaros specialistai, studentai ir kitos inovacijų plėtrą skatinančios bendruomenės.

Nuotoliniu būdu vyksiančiame hakatone dalyviai gali pateikti savo iššūkį arba prisijungti sprendžiant pateiktus Lietuvos švietimo iššūkius. Renginio komandas konsultuos stipriausi savo srities mentoriai, renginį stebės ir globos Lietuvos ir pasaulio Edtech organizacijos ir bendruomenės.

Dalyvių laukia idėjas plėtoti padėsiantys piniginiai prizai. Geriausios idėjos bus apdovanotos:

1 vieta – 3000 Eur idėjos plėtojimui, įsteigta Transcom.

2 vieta – 2000 Eur idėjos plėtojimui, įsteigta Guidehouse.

3 vieta – 1000 Eur idėjos plėtojimui, įsteigta Guidehouse.

Sukurti sprendimų prototipai vertinimo komisijai bus pristatomi ir transliuojami tiesiogiai naujienų portale „15min“ finalinę hakatono dieną – lapkričio 14 d.

Kartu su hakatonu vyks švietimo technologijų savaitė. Lapkričio 9–11 d. konferencijos pranešimai, kuriuos skaitys geriausi Lietuvos ir užsienio specialistai bei verslininkai, bus transliuojami naujienų portale „15min“ anglų kalba. Konferencijos metu bus nagrinėjamos 4 temos: „Hibridinis ir mišrus ugdymas: kaip sėkmingai ugdyti talentus pasitelkiant naujus metodus?“, „Edukacinių technologijų tendencijos Lietuvoje ir pasaulyje“, „Švietimo technologijos: kokios technologijos sudrebins švietimo sektorių?“, „Ateities darbovietė: nuolatos kintanti darbo rinka ir ateities profesijos“.

Registracija ir daugiau informacijos: www.vuhackathon.lt

Projekto „Edtech Hackathon“ partneris – Nacionalinė švietimo agentūra.

Skip to content